Vozaču turskog autobusa oduzet pasoš

Izvor: RTS, 20.Avg.2014, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozaču turskog autobusa oduzet pasoš

Arslanu Hajriju, vozaču turskog autobusa, koji se prevrnuo prošlog četvrtka na auto -putu kod Subotice, kada je jedna osoba izgubila život, a više od 30 povređeno, određena je mera zabrane napuštanja Subotice i oduzet mu je pasoš.

Kako je Tanjugu rekla prva zamenica osnovnog javnog tužioca u Subotici Livija Panić, Hajri je juče saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici, nakon što je prethodno otpušten iz Opšte bolnice u Subotici, gde je bio hospitalizovan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nakon nesreće zbog srčanih problema.

Prema njenim rečima, iako je tužilaštvo predložilo meru pritvora vozača, sudsko veće je zbog njegovog zdravstvenog stanja odredilo meru zabrane napuštanja mesta boravišta i privremeno mu oduzelo pasoš.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Vozaču turskog autobusa oduzet pasoš

Izvor: RTS, 21.Avg.2014, 01:43

Arslanu Hajriju, vozaču turskog autobusa, koji se prevrnuo prošlog četvrtka na auto -putu kod Subotice, kada je jedna osoba izgubila život, a više od 30 povređeno, određena je mera zabrane napuštanja Subotice i oduzet mu je pasoš...Kako je Tanjugu rekla prva zamenica osnovnog javnog tužioca...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.