Veče superligaških asova: Torbica „namestio“ pobedu Spartaku, maksimalna Mladost sama na vrhu tabele!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2016, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče superligaških asova: Torbica „namestio“ pobedu Spartaku, maksimalna Mladost sama na vrhu tabele!

Kapiten Subotičana sa dve asistencije predvodio svoj tim u pobedi nad Radnički, Odita srušio Borac u Čačku

Spartak i Mladost iz Lučana na početku Superlige pokazuju da će biti ozbiljni kandidati za visok plasman u ovoj sezoni. Subotičani su na Karađorđu u Novom Sadu savladali Radnički iz Niša sa 3:1, a ulogu junaka utakmice poneo je iskusni kapiten Vladimir Torbica sa dve asistencije u svega tri minuta na startu drugog poluvremena. Lučanska Mladost je nakon pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << protiv Rada savladala i Borac u Čačku (0:1), pa će nakon drugog kola biti jedini tim sa maksimalnim učinkom u prva dva kola najkvalitetnijeg ranga srpskog fudbala.

Kao što rekosmo, Nišlije su u Novom Sadu poklekle na startu drugog poluvremena, kada je Torbica prvo namestio gol Ognjenu Mudrinskom u 50. minutu, a tri minuta kasnije i Nemanji Ćalasanu.

Nišlije su između dva gola sebi zakoplikovale život isključenjem Živkovića, ali su preko iskusnog Saše Stojanovića minut pre kraja uspeli da smanje rezultat i unesu neizvesnost. Ipak, drugi pogodak doskorašnjeg veziste Crvene zvezde nije bio dovoljan Nišlijama za bolji učinak u ovoj utakmici, pošto je Đorđe Ivanović u drugom minutu nadoknade postavio konačnih 3:1.

Da svaka od četiri današnje utakmice ima po jedan crveni karton potrudio se i čačanski Borac, koji je u 56. minutu ostao bez Aleksandra Tanasina, ali je još u 36. minutu primio i gol. Odlučujući pogodak za konačan rezultat i šest bodova ekipe Neška Milovanovića u prva dva koja bio je delo Obijore Odite.

SUPERLIGA - 2. kolo

Spartak - Radnički Niš 3:1 (1:0)

/Mudrinski 50, Ćalasan 53, Ivanović 90+2 - Stojanović 89/

Borac - Mladost 0:1 (0:0)

/Odita 36/

Javor - Novi Pazar 1:1

/Gafurov 68 - Tintor 76/


Rad - Voždovac 0:2 (0:0)

/Stojanović 64, Dražić 68/


Nedelja:

19.00 Napredak – Partizan

20.00 Vojvodina – Bačka

20.00 Čukarički - Radnik

Odigrano u petak:

Crvena zvezda - Metalac 3:1 (2:0)

/Ruiz 14, Vijeira 38, Poletanović 68 - Mladenović 78/

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.