Usmrdela joj duks: Jelena napala Aleksandru zato što smrdi?! (video)

Izvor: Svet, 17.Mar.2017, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usmrdela joj duks: Jelena napala Aleksandru zato što smrdi?! (video)

Jelena Krunić je nasrnula na Aleksandru Subotić pošto su takmičari optužili Ljubinu ćerku da ne vodi higijenu i da je zapuštena.
“Smrdiš na znoj, svaki put kad obučeš neku moju stvar moram ručno da je operem. Hoćeš da ti donesem duks koji si nosila i da proveriš kako se osećaš ispod pazuha”, urlala je Krunićeva.
Inače, u tim trenucima svako se drao na svakoga, a vi sami rasudite šta se sve tu dešavalo:

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umalo tuča u Parovima: Jelena Krunić krenula da bije Aleksandru Subotić! VIDEO

Izvor: Svet plus, 17.Mar.2017

U rijalitiju Parovi sinoć je nastao opšti haos, zbog Jelene Krunić i Aleksandre Subotić koje su se žestoko posvađale, a umalo nije došlo i do fizičkog sukoba...Naime, sedeći za stolom Parova, došlo je do opšteg haosa, kada su pojedini ukućani optužili Aleksandru Subotić da ne vodi računa...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.