Ubica Tijane Jurić u pritvoru

Izvor: RTS, 09.Avg.2014, 02:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubica Tijane Jurić u pritvoru

Osumnjičeni za ubistvo Tijane Jurić iz Subotice Dragan Đurić iz Surčina saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Subotici. Sudija odredio pritvor, saznaje RTS.

01.42 - Rešenjem Višeg suda u Subotici, Draganu Đuriću određen pritvor, posle čega je prebačen u pritvorski jedinicu Okružnog suda u Subotici, javlja izveštač RTS-a Toni Bedalov.

01.00 -Sudija Višeg suda u Subotici odredio pritvor Draganu Đuriću, nakon čega je smešten u pritvorsku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedinicu Okružnog suda u Subotici, saznaje RTS.

22.57 - Završeno saslušanje Dragana Đurića u Višem javnom tužilaštvu. Sada se nalazi kod sudije Višeg suda u Subotici za prethodni postupak, koji treba da odluči o pritvoru.

21.57 - Osumnjičeni Dragan Đurić na saslušanju o ubistvu Tijane Jurić.

Kako RTS saznaje, Dragan Đurić iz Surčina saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Subotici koje će verovatno predložiti pritvor.

Nakon toga odveden je sudiji Višeg suda u Subotici za prethodni postupak koji treba da odluči o pritvoru koji može da traje do 30 dana.

Očekuje se da će Dragan Đurić, nakon rešenja o određivanju pritvora, biti prebačen u Okružni zatvor u Subotici.

Dan pre ubistva, Tijana se vratila sa mora. U društvu je krenula kući ali se setila da je zaboravila da vrati pozajmljenu duksericu.

Sedam minuta je bila sama. U tih sedam minuta kolima je naišao Dragan Đurić koji ju je ubio. Dvanaest dana kasnije on je uhapšen.

Dragan Đurić iz Surčina priznao je ubistvo devojčice i pokazao mesto na kojem je zakopao telo.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubica Tijane Jurić saslušan i prebačen u pritvor

Izvor: RTS, 09.Avg.2014

Osumnjičeni za ubistvo Tijane Jurić iz Subotice Dragan Đurić iz Surčina saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Subotici. Sudija odredio pritvor, saznaje RTS. ..01.42 -  Dragan Đurića je prebačen u pritvorsku jedinicu Okružnog suda u Subotici, javlja izveštač RTS-a Toni Bedalov...01.00...

Nastavak na RTS...

MONSTRUMU ODREĐEN PRITVOR: Đurić smešten u Okružni zatvor u Subotici

Izvor: Kurir, 09.Avg.2014

On je u policiji je priznao svirepo ubistvo Tijane Jurić..SUBOTICA - Sudija Višeg suda u Subotici odredio je pritvor Draganu Đuriću, posle čega je smešten u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Subotici...Monstrum Dragan Đurić u policiji je priznao svirepo ubistvo Tijane Jurić i detaljno...

Nastavak na Kurir...

Ubici Tijane Jurić određen pritvor

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Avg.2014

Osumnjičenom za ubistvo Tijane Jurić iz Subotice Draganu Đuriću određen je pritvor do 30 dana, prenosi RTS...Sudija Višeg suda u Subotici odredio pritvor Draganu Đuriću, nakon čega je smešten u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Subotici. Đurić je prethodno saslušan u Višem javnom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Monstrumu Đuriću određen pritvor

Izvor: Mondo, 09.Avg.2014

Osumnjičeni za ubistvo Tijane Jurić iz Subotice Dragan Đurić iz Surčina saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Subotici, a sudija mu je odredio pritvor...Foto: Facebook..On je prebačen u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Subotici, javlja izveštač RTS-a Toni Bedalov...Saslušanje je...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.