UROŠ DIKIĆ SE BACIO POD VOZ! Užasna nesreća u Novoj Pazovi!

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UROŠ DIKIĆ SE BACIO POD VOZ! Užasna nesreća u Novoj Pazovi!

Uroš Dikić (19) poginuo je juče oko jedan sat i 15 minuta posle ponoći kada je na njega, na pružnom prelazu u Novoj Pazovi naleteo teretni voz na liniji Subotica - Beograd.

Dikić je sa drugovima do kasno u noć bio nedaleko od železničke stanice u Novoj Pazovi. U jednom momentu udaljio se od njih kako bi pozvao devojku sa kojom se posvađao, Posle kraće rasprave izašao je na prugu i stao ispred voza koji ga je udario.

- Strašno, šta da vam kažem. Tako mlad >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a počinio samoubistvo. Samo je stao na prugu i raširio ruke... Bilo je kasno za bilo kakvu reakciju - rekli su iz Železničke stanice Nova Pazova.

Prema rečima zaposlenih na stanici tragedija se dogodila na oko 50 metara od prelaza preko pruge ka Batajnici.

U Pazovi se priča da je Uroš bio dobar mladić koji nije upadao u probleme i da im nije jasno zašto je to uradio.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

UROŠ DIKIĆ NAPISAO OPROŠTAJNO PISMO PRE MESEC DANA: Sahranjen mladić (19) koji se bacio pod voz u Novoj Pazovi

Izvor: Telegraf.rs, 31.Avg.2016

Uroš Dikić (19) koji se bacio pod voz sahranjen je danas u Novoj Pazovi...Na sahrani je rođak nastradalog dečaka pročitao oproštajno pismo, koje je inače mladić napisao pre više od mesec dana...Momak je stradao na pruzi juče posle ponoći, kod prelaza u Novoj Pazovi, a voz je saobraćao od...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.