U Srbiji 87 političkih stranaka

Izvor: NaDlanu.com, 08.Mar.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji 87 političkih stranaka

BEOGRAD, 8. marta 2012. (Beta) - U Registar političkih stranaka Srbije upisane su nove dve partije, Bunjevačka stranka i Bošnjačka narodna stranka, što je ukupno 87 registrovanih stranaka, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku".

BEOGRAD, 8. marta 2012. (Beta) - U Registar političkih stranaka Srbije upisane su nove dve partije, Bunjevačka stranka i Bošnjačka narodna stranka, što je ukupno 87 registrovanih stranaka, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku".Na >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << registarskom listu broj 86. upisana je Bunjevačka stranka (BS), čije je sedište u Subotici i čiji je zastupnik Srdjan Evetović. Stranka je osnovana 4. januara ove godine, a u Registar je upisana 24. febuara.Pod rednim brojem 87. upisana je Bošnjačka narodna stranka (BNS) čije je sedište u Novom Pazaru, a kao zastupnik u Registru je naveden Mujo Muković. Stranka je osnovana 15. januara 2012. godine u Novom Pazaru, a u Registar je upisana 27. februara.U Registru političih stranaka Srbije koje vodi Ministarstvo za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu do sada je upisano ukupno 87 političkih stranaka.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.