Tijaninog ubicu još posmatraju

Izvor: Večernje novosti, 03.Sep.2014, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijaninog ubicu još posmatraju

MESAR iz Surčina, Dragan Đurić (34), osumnjičen za brutalno ubistvo tinejdžerke iz Subotice Tijane Jurić, po saznanjima „Novosti“, još najmanje dve nedelje će ostati u Specijalnoj bolnici Centralnog zatvora u Beogradu! Do tada bi trebalo da se završi neuropsihijatrijsko veštačenje o njegovoj uračunljivosti u vreme izvršenja krivičnog dela. Ovaj Surčinac, nekadašnji stanovnik Alekse Šantića, iz subotičkog Okružnog zatvora je pre nešto više od dve nedelje premešten u Specijalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zatvorsku bolnicu, gde ga posmatra tim neuropsihijatara i psihologa, koji treba da procene da li je bio uračunljiv u trenutku zločina. - Po završetku posmatranja i neuropsihijatrijskog veštačenja, nalaz će biti prosleđen subotičkom tužilaštvu navodi izvor „Novosti“ blizak istrazi. - Istovremeno se rade i druga veštačenja po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici. Stručnjaci će, saznajemo, veštačiti i Đurićev mobilni telefon, kao i laptop. Proveriće se sadržaj u ovom njegovom računaru, kao i mobilnog telefona. Do sada su u istrazi saslušani Tijanini prijatelji, sa kojima je bila uoči nestanka 26. jula kod sportskog terena „Rata“ u Bajmoku. Iskaze su najpre dali dečaci S. L. i L. L., kao i Tijanina najbolja drugarica i vršnjakinja S. I. Ona je pred zamenikom višeg javnog tužioca ispričala šta se događalo kobne noći, s obzirom na to da ju je poslednja videla. U nastavku istrage, kao svedok biće saslušana osoba koja je pronašla Tijanin telefon na putu za Zrenjanin. Takođe, iskaz će dati i osoba koja je bila sa Đurićem pre nego što je Tijana svirepo ubijena pa zakopana na napuštenoj deponiji na putu između Alekse Šantića i Čonoplje.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOŠ DVE NEDELJE U ZATVORSKOJ BOLNICI: Tijaninog ubicu i dalje posmatraju

Izvor: NaDlanu.com, 03.Sep.2014

Osumnjičen za brutalno ubistvo tinejdžerke iz Subotice Tijane Jurić, Dragan Đurić (34), će još najmanje dve nedelje će ostati u Specijalnoj bolnici Centralnog zatvora u Beogradu do kada bi trebalo da se završi neuropsihijatrijsko veštačenje o njegovoj uračunljivosti...Kako pišu “Novosti”,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.