Teško ubistvo u Subotici

Izvor: Press, 03.Okt.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško ubistvo u Subotici

U napadu iz vatrenog oružja, koji se dogodio u Subotici, jedna osoba je preminula, a druga je povređena, saopštila je Policijska uprava Subotice.
         Napad se dogodio sinoć oko 23 sata na području Aleksandrovih salaša, dodaje se u saopštenju. "Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici intenzivno rade na rasvetljavanju krivičnog dela teško ubistvo, kvalifikovano od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tužioca Višeg javnog tužilaštva u Subotici", navodi se u saopštenju policije. Načelnik urgentnog odeljenja Opšte bolnice u Subotici dr Goran Babičković rekao je Tanjugu da je sinoć u 23.43 sati na to odeljenje primljen A.K. (25)  sa prostrelnom ranom na desnoj nadlaktici i desnoj butini. Prema njegovim rečima, pacijent nije zadržan u bolnici već je na lični zahtev pušten kući.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Teško ubistvo u Subotici

Izvor: RTS, 03.Okt.2015

U napadu iz vatrenog oružja, koji se dogodio sinoć oko 23 časa na području Aleksandrovih salaša u Subotici, jedna osoba je preminula, a druga je povređena, saopštila je Policijska uprava Subotice. . Kako nezvanično...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.