Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2017, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUKAO SVAKOG KO MU SE NAŠAO NA PUTU: Evo zbog čega Ajzea Ostin još uvek nije kažnjen… (VIDEO)

Neki bi rekli ‘cirkus’ od lige…

Pre dva dana Ajzea Ostin izazvao je skandal na utakmici u Subotici u kojoj je FMP gostovao Spartaku. Posle faula koji je i sam priznao košarkaš ‘golubova’ Predrag Prlja, Ostin je pesnicama nasrnuo na njega, ali i njegove saigrače, pri čemu je Amerikanac podelio nekoliko ozbiljnih udaraca rivalima.
Iako je od tog meča prošlo dva dana, još uvek nismo dobili izveštaj o kazni za igrača ‘pantera’, iako >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << su u upravi Superlige do sada bili vrlo ekspesni kada se radi o tome.
Razlog je taj što direktor Superlige Leon Deleon još uvek ne može da registruje utakmicu, obzirom da Spartak nije izmirio finansijske obaveze. Odluka bi trebalo da bude doneta sutra, a ukoliko to bude druga utakmica registrovana službenim rezultatom, Spartak će ići u dva ranga niže takmičenje.
Tek tada bi Ajzea Ostin trebalo da dobije kaznu za svoj nesportski potez, a sudeći po prethodnim odlukama Superlige, ova bi mogla (morala) da bude najoštrija do sada. Definitivno ne samo novčana…

(Izvor: youtube / The Serbian Boys)
The post TUKAO SVAKOG KO MU SE NAŠAO NA PUTU: Evo zbog čega Ajzea Ostin još uvek nije kažnjen… (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SKANDAL U SUPERLIGI: Ajzea Ostina ipak suspendovan zbog udaranja Prlje, ali kažnjen i delegat! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 31.Maj.2017, 12:08

Ali Amerikanac nije jedini koji se ovoga puta našao na spisku onih koji treba da povećaju budžet domaćeg takmičenja.. Pored petorice košarkaša, sankcionisan je i delegat Nenad Milojković.. On je imao zaduženje na utakmici Spartak – FMP kada se i dogodio incident među dvojicom košarkaša....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.