TRANSFERI (17. avgust): Totenhem završava najskupljeg u istoriji! Počela serija potpisa na Kamp Nou! Nijang OUT, Kalinić IN!

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFERI (17. avgust): Totenhem završava najskupljeg u istoriji! Počela serija potpisa na Kamp Nou! Nijang OUT, Kalinić IN!

Pratite sa nama dešavanja na transfer pijaci

To bi bilo sve za danas što se tiče dešavanja sa fudbalske pijace. Laku noć vam želi redakcija MOZZART Sporta uz podsećanje na najvažnije vesti dana.

- Paulinjo promovisan kao novo pojačanje Barselone

- Totenhem dogovorio transfer Davinsona Sančeza kao najskupljeg igrača u klupskoj istoriji. 

- Milan dogovorio prodaju Nijanga u Spartak za 20.000.000 evra

- >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Neven Subotić bi mogao u Volfzburg. 

23.42 - GOTOVO! Barselona je kupila još jednog igrača. Posle višemesečnih pregovora, Katalonci su postigli dgovor sa Palmeirasom oko Džerija Mine. Kolumbijski štoper će biti plaćen 9.000.000 evra i pojačaće Katalonce tek u januaru. Do tada ostaje u Palmeirasu kao pozajmljen igrač...

23.36 - Skaj Italija javlja detalje pregovora Pari Sen Žermena i Monaka. PSŽ je ponudio 155.000.000 evra plus bonuse, dok Kneževi traže celih 200.000.000 bez bilo kakvih bonusa. Čeka se i prodaja Draklsera da se oslobodi budžet i mesto za Mbapea.

23.19 - Sećate li se Emanuela Frimponga iz Arsenala? Potpisao je za kiparski Ermis. Pored njega. potpisao je i nekadašnji Lorijanov napadač Inosent Emeghara.

23.11 - Sevilja nikako da kupi levog beka ovog leta. Propali su joj pokušaji da dovede Amavija iz Aston Vile i Zelegara iz Sportinga, tako da je sada našla metu u Italiji. Klub iz Andaluzije je ponudio Bolonji 5.000.000 evra za Adama Masinu koji je zimus bio blizu prelaska u Juventus.

23.00 - Najnovija ideja Intera se zove Škodran Mustafi! Ali koliko je realna? Arsenal ga je paltio 42.000.000 evra i nema nameru da ga prodaje. Pogotovo sada kada je Gabrijel Paulista otišao u Valensiju.

22.49 - Svonsi je čekao na pare od prodaje Sigurdsona da krene u operaciju povratka Vilfrida Bonija iz Mančester Sitija. On je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Stouku. Daleko je od nekadašnje forme, ali u Velsu veruju da će opet biti onaj stari.

22.40 - Ostrvski tabloidi javljaju da je postignut dogovor Sautemptona, Lacija i Veslija Huda. Holanđanin se u transferu teškom 17.000.000 evra seli na Sent Meriz. A to znači i zemljotres u narednim danima zbog prodaje Virdžila van Dajka... 

22.31 - Dolazak Bleza Matuidija u Juventus bi mogao da znači i novi odlazak iz Torina. Posle Rinkona koji je pojačao gradskog rivala, Juve sada razmišlja o prodaji Stefana Sturara, a Đenova je zainetersovana da vrati vezistu.

22.18 - Lids je odbio dve ponude Barnlija za Bobija Vuda, ali priča nije završena. Lids je saopštio da odlični napadač košta tačno 20.000.000 funti. Barnli zna šta mu je činiti...

22.07 - Iako su za sutra najavljeni pregovori Falija Ramadanija i Intera o novom ugovoru za Perišića, ostrvski mediji javljaju da Mančester Junajted još nije odustao i da će Murinjo u narednim danima dostaviti još jednu ponudu za Hrvata. Miriše na lud finiš prelaznog roka...

21.59 - Odluka Pari Sen Žermena da stavi na transfer listu Julijana Drakslera je zapalila Evropu. Mnogi će pokušati da dovedu sjajnog Nemca, a trenutno su najviše zainteresovani Barselona, Inter i Borusija Dortmund. Čekamo rasplet...

21.48 - Konačno je završena i priča oko Torinovog defanzivca Gastona Silve. Urugvajac se seli u argentinski Independijente za 1.400.000 evra pošto mu je prethodno propao transfer u meksički Pumas.

21.40 - Sasuolo i Alesandro Matri su se ipak dogovorili da se rastanu. Za iskusnog napadača se interesuje Benevento, ali je moguć i povratak u Kaljari ako ode Borijelo.

21.31 - GOTOVO! Sada je i Skaj Sports potvrdio da su Totenhem i Ajaks postigli dogovor oko Davinsona Sančeza. Kolumbijac će biti najskuplji igrač u istoriji Sparsa. Opširnije OVDE. 

21.23 - ZVANIČNO: Panatinaikos je doveo napadača Andreasa Čaveza iz Boke Juniors i sa njim potpisao ugovor na tri godine.

21.15 - Čilenaski vezista Marselo Dijaz je jutros raskinuo ugovor sa Seltom, a izgleda da je našao i novi klub. Najverovatnije se seli u meksički Pumas.

21.06 - Transfer Filipea Koutinja u Barselonu raduje i Inter. Naime, Nerazurima će pripasti 3.000.000 evra od prelaska bivpeg igrača sa Enfilda u Kataloniju.

21.00 - Sjajno pojačanje stiže u Torino! Predsednik Kairo i direktor Petraki su danas postigli dogovor sa Monakom o kupovini Markoša "Ronija" Lopeša. Portugalski ofanzivac dolazi u transferu nešeto jačem od 10.000.000 evra. Važio je za velikog talenta svetskog fudbala, ali u Mančester Sitiju i Monaku nije dobio pravu šansu i jedino je igrao na pozajmicama u Lilu. Možda Miha izvuče ono najbolje iz njega...

20.49 - Votfordov menadžer Marko Silva je potvrdio da želi da dovede Andrea Karilja iz Benfike na pozajmicu, ali da dogovor dva kluba još nije postignut.

20.35 - Steaua hoće da vrati Raula Ruseskua kojem je istekao ugovor sa Osmanlijem i iskusnom napadaču je ponudila mesečnu platu od 20.000 evra.

20.26 - Čelnici Betisa su potvrdili da je argentinski štoper Herman Pecela zatražio transfer u Fiorentinu koji ga juri već neko vreme.

20.15 - Sve je dogovoreno oko transfera Džejsona Murilja iz Intera u Valensiju, ali on još nije ozvaničen jer nije stigla zamena u Inter. Čeka se Elijakim Mangala sa kojim se Inter odavno dogovorio, ali nedostaje zeleno svetlo Mančester Sitija. Muriljo, Inter, Valensija i Mangala svi čekaju isti signal...

20.06 - Najnovije informacije oko transfera Filipea Koutinja u Barselonu. Njegov menadžer Kija Jorabhjan će se večeras sastati sa čelnicima katalonaca, a tokom vikenda će biti u Liverpulu gde će doneti Barseloninu ponudu koja uključujući sve bonuse iznosi 130.000.000 evra. Još se ne zna koji je fiksni deo bez bonusa...

19.54 - Još jedan igrač koji je na izlaznim vratima Intera je Kristijan Ansaldi. Za Argentinca su zainteresovani Valensija i Atalanta koja ga želi u slučaju da Spinacola pređe u Juventus.

19.45 - Propala je priča o prelasku u Inter, ali Emre Mor je i dalje blizu odlaska iz Dortmunda. Fenerbahče se obratio Borusiji s namerom da pozajmi turskog reprezentativca. Fener nudi 2.000.000 za pozajmicu plus 8.000.000 evra za otkup ugovora.

19.38 - Otkucava bomba i u Totenhemu! Pregovori sa Ajaksom oko Devinsona Sančesa su pri kraju. Kolumbijac će biti najskuplje pojačanje u istoriji Totenhema koji će platiti skoro 44.000.000 evra za njegovo dovođenje! Opširnije OVDE. 

19.29 - Turski rat Milanovog štopera Gustava Gomeza! Fenerbahče i Trabzon stežu obruč oko Paragvajca, s tim što je Trabzon ponudio bolje uslove igraču. Klub sa obale Crnog mora nudi Gomezu ugovor na četiri godine vredan 2.500.000 evra po sezoni!

19.20 - Mančester Siti ne odustaje od Džonija Evansa. Iako je VBA odbio ponudu tešku 20.000.000 evra, Pep Gvardiola sada spremu drugu, vrednu 25.000.000 evra za iskusnog štopera.

19.11 - Juventusov sportski direktor Bepe Marota je izjavio da je Laciju dostavljena adekvatna ponuda za Keitu Baldea i da je sada sve na predsedniku Lotitu.

19.03 - Votford je odlučio da se rastane sa rumunskim golmanom Kostasom Pantilimonom. Njemu će biti isplaćeno određeno obeštećenje i slobodan je u izboru novog kluba.

18.48 - Još jedan razlaz na Ostrvu. Midlzbro je saopštio Stjuartu Dauningu da je prekoborjan, a već se javio Birmingem Siti kao zainteresovan za dovođenje iskusnog Engleza.

18.40 - Andrea Ranokija se vraća u Engleskeu? Posle dobre polusezone u halu, vratio se u Inter, ali tamo nije u planu. VBA i Barnli su prvi pokazali interes za Ranokiju, a sada se uključio i Votford.

18.32 - ZVANIČNO: Fulam je predstavio Rui Fontea kao najveće pojačanje ovog leta. Portugalac je plaćen Bragi 9.125.000 evra i potpisao je na tri godine s opcijom za još jednu.

18.28 - Iako je imao sjajnu sezonu u Kaljariju, večiti globtroter Marko Borijelo bi opet mogao da promeni klub. Izgleda da mu je dosadila sunčana Sardinija... Ima ponudu novog prvoligaša Spala i trenutno pregovara o rastanku sa Kaljarijem.

18.19 - Transfer Paulinja je vest dana. Reč je o jednom od najskupljih igrača u istoriji Barselone. Ali mnogi su skeptični prema ovom poslu Katalonaca. Da li će Paulinjo nasaviti seriju promašaja ove uprave Barse? O tome, opširnije OVDE. 

18.15 - Vest Hem je saopštio Robertu Snodgrasu da ne računa na njega i da igrač može da traži novi klub. Ali ne može da ode bez obeštećenja. Vest Hem pristaje i na prodaju, i na pozajmicu.

18.06 - Prema saznanjima italijanskih medija, Stevan Jovetić je odbio dve ponude iz Premijer lige. Od Njukasla i Brajtona. Čeka da se Inter dogovori sa Seviljom...

17.57 - ZVANIČNO: Rodrigo Palasio je novi igrač Bolonje. Stigao je kao slobodan fudbaler posle isteka ugovora sa Interom i nosiće dres sa btrojem 24.

17.49 - STIGAO! Gabrijel Paulista je doputovao na aerodrom u Valensiji. Slede lekarski pregledi i potpis ugovor sa Slepim miševima. Štoper Arsenala će biti plaćen 12.000.000 evra.

17.40 - Želela ga je Roma, zvao ga Totenhem, bio je na ivici prelaska u PSŽ, a mogao bi da završi u Interu. Supertalentovani argentinski štoper Huan Fojt iz Estudijantesa je trenutno najbliži prelasku u tabor Nerazura, javljaju italijanski mediji.

17.33 - GOTOVO! Milan je prodao Nijanga u Spartak iz Moskve, sutra su lekarski pregledi, a detalje transfera i Nijangovog ugovora, pročitajte OVDE. 

17.22 - Rikardo Kišna je na ivici prelaska u Torino. Lacio je u završnoj fazi pregovora sa Bikovima oko prelaska nekadašnjeg ofanzivca Ajaksa u Torino na pozajmicu s pravom otkupa na kraju sezone.

17.13 - Suočen sa mogućim odlaskom Džonija Evansa u Mančester Siti, Vest Brom sprema zamenu za štopera. Prema infomacijama ostrvskih tabloida, VBA je spremio ponudu tešku 16.500.000 evra za Kevina Vimera iz Totenhema.

17.06 - PAOK već danima pokušava da završi transfer Omara El Kadurija iz Empolija, a sada je poznata i sadržina ponude solunskog kluba. PAOK je El Kaduriju ponudio sjajnih 1.300.0000 evra po sezoni.

16.54 - BLIZU JE! Poslednje vesti glase da se Mbaje Nijang seli u Spartak! Moskovljani i Milan su konačno postigli sporazum i Francuz će pojačati tabor šampiona Rusije u transferu vrednom 20.000.000 evra.

16.45 - Manuel Lansini neće biti zamena za Filipea Kutinja. To je potvrdio i menadžer Vest Hema Slaven Bilić koji nema nameru da se odrekne sjajnog Argentinca.

16.38 - Škotski ofanzivac Oliver Burk mogao bi da napusti Lajpcig posle samo godinu dana provedenih u Nemačkoj. Premijerligaš Kristal Palas se ozbiljno interesuje za bivšeg vezistu Notingem Foresta, koji bi mogao da stigne na pozajmicu.

16.25ZVANIČNO: Udineze je predstavio šestoricu novih fudbalera - Ali Male, Antonin Barak, Valon Behrami, Rijad Bajić, Bram Nujtnik, Svante Ingelson.

16.19 - Uroš Đurđević bi opet mogao u Seriju A. Opširnije OVDE

16.11 - Defanzivac Borusije iz Dortmunda Erik Durm (25) preseliće se u Štutgart. U protkle dve sezone imao je dosta problema sa povredom kolena, pa mu je potrebna nova sredina i sveži početak kako bi pokazao sav talenat koji poseduje.

15.56 - Otkriven je i razlog nezadovoljstva Nikole Kalinića. Fjorentina je stopirala transfer Hrvata na San Siro jer nije ubeđena u način na koji Rosoneri nameravaju da im isplate novac, kao ni finansijske garancije da će moći da isplate fudbalera.

15.50ZVANIČNO: Raul Bobadilja (30) je novi/stari napadač Borusije iz Menhegladbaha. Paragvajac je potpisao ugovor na dve godine. Opširnije OVDE.

15.41 - I Svonsi se uključio u trku za Semom Klukasom. Podsetimo, Barnli je spremio 22.000.000 evra za vezistu Hala, pa ćemo gledati zanimljivu borbu premijerilgaša.

15.30 - Blez Matuidi je prošao lekarske preglede u Torinu, čekamo još fotografiju sa crno-belim dresom Juventusa.

15.26 - Đenova traži novog vezistu, a želja hrvatskog trenera Ivana Jurića je fudbaler Juventusa Stefano Sturaro. Jedino što Stara dama za sada ne pristaje na pregovore.

15.05 - Jutros smo već spomenuli Nevena Subotića i Volfzburg. Opširnje OVDE

15.00 - Vest Hem se dogovorio sa Portugalcem Vilijamom Karvaljom, i on bi davno postao Čekićar da Sporting ne insisitria na prevelikoj otkupnoj ceni - 40.000.000 evra. Lisabonski Lavovi ne žele da popuste, dok Englezi nude maksimum 30.000.000.

14.55 - Mančester Junajted bi da otme Arsenalu Tomu Lemara! Tako barem piše britanski Dejli Rekord koji prenosi da Murinjo sprema kupovinu sjajnog krilnog napadača procenjenog na 60.000.000 evra od strane Monaka.

14.44 - Uroš Vitas i Klub Briž - blizu je! Opširnije OVDE

14.38 - ZVANIČNO: Iskusni čileanski vezista Marselo Dijaz (30) raskunio je sporazum sa Seltom i postao slobodan igrač godinu dana pre isteka ugovora.

14.32 - ZVANIČNO: Krilni napadač rodom iz Gambije Čisamba Lungu (26) napustio je ruski Ural i pojačao tursku Alanju u transferu vrednom 1.000.000 evra.

14.28 - I Brazilac Gabrijel Paulista je blizu transfera. Defanzivac Arsenala će definitivno pojačati španski Valensiju u transferu vrednom 11.000.000 evra.

14.22 - Vesli Hud je sve bliži Sautemptonu. Britanski Skaj javlja da je Lacio dao dozvolu Svecima da otpočnu pregovore sa holandskim štoperom nakon što je stigla ponuda od 17.000.000 evra koja zadovoljava apetite Rimljana.

14.10 - Dok čekamo razrešenje situacije stiže i informacija da Felipe Kutinjo sigurno neće igrati u subotu protiv Kristal Palasa zbog povrede leđa.

14.05 - Na izjavu Pepa Segure da su Kutinjo i Dembele blizu Barselone reagovao je i menadžer Liverpula Jirgen Klop.

"Već smo rekli šta smo imali na tu temu. Nema novih vesti. Niko mi nije rekao da smo prodali Filipea", rekao je Nemac.

13.55 - Hrvatski napadač Nikola Kalinić nije se pojavio jutros na treningu Fjorentine. Kako napadač nije dostavio opravdane razloge za izostanak čeka ga kazna, a pretpostavlja se da je štrajk pokušaj da izdejstvuje transfer u Milan koji pokušava da ga dovede. Podsećamo, Viola traži 35.000.000, dok Rosoneri nude 25.000.000.

13.30ZVANIČNOPaulinjo je novi fudbaler Barselone, dobio je dres sa brojem 15.

13.25 - Vrlo blizu dresa Kanarinaca je i napadač Genka Kalifa Kulibali (25).

13.18 ZVANIČNO: Belgijanac Jasin El Žanasi (27) potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Nantom, a stigao je iz redova Ostendea.

12.55 - Totenhem i Napoli žele Denisa Suareza. Katalonski Mundo Deportivo objavio je da su oba tima spremni da ponude 30.000.000 evra Barseloni za mladog vezistu.

12.47 - Karijera Julijana Drakslera u Parizu je gotova posle samo šest meseci. Opširnije OVDE

12.40 - Raul Bobadilja (30) se vraća u Menhengladbah. Iskusni paragvajski napadač napušta Augzburg i posle pet sezona će ponovo nastupati na Borusija Parku nakon što prođe lekarske preglede u taboru Ždrebaca.

12.30 - Oglasio se i Dijego Kosta. Španac je poručio da ga ne zanima povratak u London iako klub traži da što pre počne sa treninzima.

"Menadžer me više ne želi, a moja je želja da pređem u Atletiko. To je tim zbog kojeg sam odbio sve druge ponude. Čelsi hoće da me proda u Kinu ili bilo kom drugom klubu, ali mene to ne zanima. Želim u klub koji ja hoću, ne u onaj koji nudi najviše para za mene. Želim u Madrid do kraja avgusta", poručio je Kosta u pismenoj izjavi dostavljenoj medijima.

11.20 - ZVANIČNO: Talentovani vezista Majnca Bote Baku (18) produžio je ugovor sa bundesligašem do leta 2020. godine. Radi se o omladinskom reprezentativcu Nemačke.

11.11 - Nemački defanzivac Filip Volšajd (28) napustiće Stouk Siti i preseliti se na jednogodišnju pozajmicu u Tuluz.

11.03 - Novi sportski direktor Štutgarta Mihael Reške startovao je ozbiljno na novoj poziciji. Švabe žele da pojačaju sredinu iskusnim vezistom, a izbor je 29-godišnji Austrijanac Julijan Baumgarltinger iz redova Bajera iz Leverkuzena.

10.55 - Idemo malo do Nemačke gde je ovog jutra aktuelan Neven Subotić. Nekadašnji reprezentativac Srbije mogao bi da pojača Volfzburg koji traži novog štopera posle fijaska sa povredom skupocenog Džona Bruksa, pa je rezervista Dortmunda idealna opcija.

10.51 - STIGAO JE: Brazilac Paulinjo je poranio ovog jutra na lekarske preglede posle kojih će ozvaničiti transfer u Barselonu za 40.000.000 evra.

10.45 - Lacio i Stefan De Fraj su se dogovorili oko novog ugovora, a on je značajan jer će Holanđanin od sada imati otkupnu klauzulu od 25.000.000 evra. Inače, Juventus se interesuje za ovog fudbalera, a u Rimu se nadaju da bi mogli da izvuku i 30.000.000 već ovog leta.

10.40 - Blez Matuidi je sinoć započeo, a jutros nastavio lekarske preglede u Juventusu. Očekujemo tokom dana i zvaničnu realizaciju transfera vrednog 20.000.000 evra.

10.34 - Iz Italije informacija Gazete da se Inter ne predaje u poteri za Arturom Vidalom. Neroazuri su ozbiljno zagrizli za Čileanca koga bi Bajern rado prodao već ovog leta pošto je Karlo Anćeloti veoma zadovoljan pojačanjem iz Hofenhjama Sebastijanom Rudijem.

10.25 - Everton u velikom stilu završava prelazni rok - dovođenjem Dijega Koste. Opširnije OVDE

10.18 - Još malo o Usmanu Dembeleu. Bild je objavio da mladi napadač ostaje u štrajku do daljeg sve dok ga Dortmund ne bude pustio u Barselonu. Podsećamo Katalonci su ponudili 100.000.000 evra prošle nedelje, a Milioneri odbili jer traže 150.000.000.

10.12 - Barnli ne odustaje od Sema Klukasa. Vezista Hala prioritet je na Turf Muru, a menadžer Šon Dajš spreman je da ponudi i 20.000.000 funti (22.000.000 evra) kako bi oborio klupski rekord.

10.06 - Virdžil van Dajk je u Londonu! Holandski štoper iz Sautemptona je objavio pa obrisao fotografiju na socijalnim mrežama iz prestonice Engleske što povećava spekulacije oko transfera u Čelsi koji pokušava da izdejstvuje već danima.

10.00 - Jutro otvaramo informacijom iz Barselone da će transferi Filipea Kutinja i Usmana Dembelea na Nou Kamp uskoro biti realizovani što je potvrdio i čelnik Katalonaca Pep Segura.

"Blizu smo Kutinja i Dembelea, pregovaramo sa njima o ličnim uslovima, ali ne znamo kada ćemo okončati poslove. Nadamo se da će njih dvojica igrati za Barselonu sledeće sezone", poručio je Segura.

Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport dobro vam jutro i dobro došli u još jedno celodnevno druženje i praćenje zbivanja na transfer pijaci. Pre nego što počnemo, podsetite se OVDE šta smo to imali priliku da vidimo juče.

Takođe, sve vesti sa transfer pijace možete videti i klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2017", ili odlaskom na specijal PRELAZNI ROK.

(ILUSTRACIJA: Predrag Dučić)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

TRANSFERI (18. avgust): Liverpul odbio 130.000.000 za Kutinja! Matuidi obukao crno-belo, Zenit ponudio 15.000.000 evra Sasuolu

Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2017, 11:02

Pratite sa nama dešavanja na transfer pijaci..Polako, ali sigurno stigli smo do kraja još jednog dana na transfer pijaci. Pre nego što se rastanemo da se podsetimo svih danas realizovanih poslova..Gabrijel Paulista novi je igrač Valensije..Blez Matuidi novi je igrač šampiona Italije, torinskog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.