Subotica: Udruženje penzionera slavi sedam decenija postojanja

Izvor: Radio 021, 24.Jun.2016, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Udruženje penzionera slavi sedam decenija postojanja

Gradsko udružženja penzionera Subotice obeležilo je danas sedam decenija postojanja.

Državni sekretar u Ministarstvu za rad Nenad Ivaniššević domaćinima je čestitao značajan jubilej, rekavšši da su oni dali nemerljiv doprinos brizi o starijim građanima, ššto je prioritet i resornog Ministarstva.

Držžavni sekretar je ocenio da penzioneri u Subotici žžive bolje i da na lep i dostojanstven način provode svoje treće doba.

On je požželeo nastavak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << uspeššnog rada Udružženju i poručio da će Ministarstvo za rad, zapoššljavanje, boračka i socijalna pitanja nastaviti da mu pružža kontinuiranu podrššku.

Predsednica Gradskog udružženja penzionera Dragica Lučev je rekla da je ponosna na rezultate koje je ta organizacija postigla.

Udružženje je, prema njenim rečima, godinama gradilo ugled na osnovu kvaliteta usluga koje pružža svojim korisnicima, svrstavajući se u jedno od najorganizovanijih u Srbiji.

Autor: Tanjug
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.