Subotica: Predavanje Kaži A: Pouzdaj se u sebe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2015, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Predavanje "Kaži A: Pouzdaj se u sebe"

U Omladinskom klubu "Skladište" u Subotici večeras u 19.30 časova biće održano predavanje "Pouzdaj se u sebe – Kako naučiti prihvatiti sebe i zakoračiti ka razvoju stabilnog samopouzdanja".

Ciklus psiholoških predavanja pod nazivom "Kaži A" ima za cilj da pruži podršku u očuvanju mentalne higijene i psihičkog zdravlja.

Predavačica će biti Bojana Filipović, diplomirana psihološkinja, zaposlena u TIM Centru za istraživanje i edukaciju iz Novog Sada. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Program je namenjen svima koji žele da ostvare neki cilj, ali ne mogu da se pokrenu jer misle da neće uspeti, imaju loše mišljenje o sebi i čini im se da ih svi gledaju sa visine, i to im jako smeta, kaže se u najavi.

Predavanje organizuje Fondacija "Danilo Kiš" Subotica u saradnji sa Tim Centrom iz Novog Sada.

Ulaz je slobodan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.