Subotica: Oko 3.000 turista na dočeku

Izvor: Radio 021, 22.Dec.2014, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotica: Oko 3.000 turista na dočeku

Između dve i tri hiljade gostiju iz Srbije i regiona dočekaće Novu godinu u hotelima i salašima u Subotici i na Paliću, rečeno je u Turističkoj organizaciji grada Subotice.

Neki hoteli bili su rasprodati još pre mesec dana, a slobodnih mesta ima još ponegde u privatnom smeštaju. Muzika, gastronomija i odnos cene i kvaliteta i ove godine su privukli dosta gostiju sa stranke koji će najluđu noć dočekati u nekom od hotela, restorana i salaša u Subotici, na Paliću >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i okolini.

Očekuje se da će ih ove godine biti između dve i tri hiljade, uglavnom iz Beograda i Novog Sada, ali i zemalja regiona.

Očekuje se u dosta gostiju iz zemalja regiona, pa će tako određeni broj bugarskih turista 2015. dočekati u Subotici. Osim njih, turisti iz regije, odnosno Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Mađarske su tradicionalni gosti i očekuje sa da će ih ove godine biti veći broj.

Osim hotela, restorana i okolnih salaša, u Subotici će biti priređen i doček na centralnom gradskom trgu, gde će goste zabavljati Dejan Cukić i Spori ritam bend, kao i Vegaš šou bend iz Mađarske.
Pogledaj vesti o: Subotica,   Nova godina

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.