Subotić spreman: Treniram bez bola

Izvor: B92, 10.Avg.2014, 03:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić spreman: Treniram bez bola

Fudbaler Borusije Dortmund Neven Subotić zbog povrede nije odigrao takmičarsku utakmicu od 10. novembra, ali kaže da se sada oseća dobro.

“Dobro sam. Ponekad telo ne reaguje onako kako bih ja hteo, ali mogu da treniram bez bolova. Ne razmišljam više o tome i mogu da se posvetim vežbama sto posto. Dakle, situacija generalno ide nabolje“, izjavio je Subotić, koji se oporavio od povrede kolena.

Srpski fudbaler imaće ozbiljnu konkurenciju na svojoj poziciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (Humels, Ginter, Papastatopulos) i moraće dobro da se potrudi ne bi li zauzeo mesto u startnoj postavi.

"Ove sezone će stvarno biti veoma teško. Imamo četiri izvrsna štopera, a trojica su prošle godine igrali mnogo više od mene. Dvojica su osvojila Svetsko prvenstvo, a jedan je došao do osmine finala. Ipak, biće prilike za svakoga, a trener će nam sigurno pošteno podeliti minutažu“, izjavio je 25-godišnji half.

Borusiju u nedelju očekuje meč sa Liverpulom na Enfildu, poslednja priprema pred Superkup Nemačke sa Bajernom u sredu.

“Oduvek sam sanjao da zaigram na Enfildu jer je to mesto bogate fudbalske tradicije i čuo sam da su navijači posebni, baš kao u Dortmundu. Ne nalazi se često stadion koji može po atmosferi da se meri sa našim“.

Subotić kaže da su se novi igrači (Imobile, Ramos, Ginter i Ji) lepo uklopili u ekipu.

“Dobri su momci – neki su povučeniji, neki otvoreniji. Najvažnije jeste da su svi usvojili filozofiju Borusije, mnogo je važnije kakvi su na terenu nego van njega“, zaključio je srpski fudbaler.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.