Šampion poražen u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion poražen u Subotici

Rukometaši Spartaka pobedili su novog-starog šampiona Vojvodinu 30:28 u 9. kolu plej-ofa superlige.

Subotičani će najverovatnije ostati na četvrtom mestu, dok su Novosađani osigurali petu uzastopnu titulu, pobedom u prošlom kolu nad Crvenom zvezdom.

Od početka meča igralo se gol za gol, a nijedna od ekipa nije uspevala da stekne ubedljiviju prednost, do finiša prvog dela, kada su domaći poveli sa tri razlike, pre svega zahvaljujući golgeterskom učinku Županjca >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Jelića.

U nastavku se pomenut dvojcu priključio i Rakocija, na golu je odličan bio Abadžić, Spartak je vodio i sa 6 razlike, ali se tada razbranio Perović, Orbović i Davidović su postigli nekoliko uzastopnih golova i aktuelni šampion se vratio u igru.

Ipak, Spartak je imao više želje i koncentracije u finišu meča, kada je Medić sa dva gola definitivno obezbedio pobedu svom timu.

Najefikasniji pojedinci sa 7 pogodaka bili su Županjac, Jelić i Rakocija, odnosno Orbović kod poraženih.

U drugom derbiju 9. kola, Dinamo je kao gost pobedio Crvenu zvezdu 25:23, pa su Pančevci sada nadomak drugog mesta u povratničkoj sezoni u društvo najboljih. U meču bez rezultatskog značaja, Sloga je savladala Šamot 32:22.

Do kraja sezone ostalo je još jedno kolo doigravanja, a potom i završni turnir Kupa u Gornjem Milanovcu. U polufinalu se sastaju Spartak - Dinamo i Sloga - Crvena zvezda.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vojvodina izgubila u rezultatski nebitnoj utakmici protiv Spartaka

Izvor: Radio 021, 28.Maj.2017, 09:39

Rukometaši Vojvodine izgubili su u Subotici od Spartak Vojputa sa 30:28 u pretposlednjem kolu plej ofa Superlige Srbije...Vojvodina je već, kao što je poznato, obezbedila novu šampionsku titulu, tako da je trener Božo Rudić na ovom susretu pružio šansu svim igračima, a posebno mlađim...Vojvodini...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.