Izvor: Blic, 24.Okt.2016, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUBOTIČANI TRAŽE OHOLOG VLASNIKA MEŠANCA Nude 100 evra za ime čoveka koji je vezao psa lancima

Grupa Subotičana daće 100 evra za informaciju, za ime i prezime vlasnika psa kojeg su našli vezanog lancima u šumi.

Pas je nađen 16. oktobra pored Peštanske pruge, na periferiji grada, vezan lacima za drvo, ostavljen da ugine, što bi se i dogodilo da jedan Subotičanin nije tu šetao svog psa.

- Prijatelj je prolazio tuda i ugledao bespomoćnog odraslog mešanca. Pozvali smo policiju i komunalce, a psa zbirnuli i on je dobro. Podneli smo prijavu protiv N. N. za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zlostavljanje pasa i sada smo odlučili da nađemo osobu koja je to učinila i da je prijavimo. Pokrenuli smo akciju sakupljanja novca i nudimo nagradu onome ko nas odvede do vlasnika koji je na ovakav način odlučio da ostavi psa – kaže Beti Horvat iz Subotice.

Ona i još nekolicina ljubitelja pasa izlepili su Suboticu plakatima, priča se neverovatnom brzinom širi i internetom i sve više ljudi šeruje njihovu objavu.

- Želimo da skrenemo pažnju na ohole ljude koji se na brutalan način odnose prema psima ili drugim životinjama. Ako vlasnik nije imao mogućnosti da ga hrni i brine o njemu, postoji način da to reši. Ovo što je uradio je strašno. Dakle, nije samo monstrum onaj što je vukao psa „golfom“, imamo ih i mi u Subotici – kaže Beti Horvat za „Blic“.

Subotičani koji žele da dovedu pred lice pravde sugrađanina koji je vezao psa lancima i ostavio ga bespomoćnog da umre, mole sve koji prepoznaju psa ili znaju bilo šta o psu i vlasniku, ili da je nekome nestao mešanac da se jave na brojeve telefona 062/824-93-00 ili 061/622-84-84
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.