SU: Javna nabavka za reflektore na stadionu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2014, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SU: Javna nabavka za reflektore na stadionu

Subotička lokalna samouprava raspisala je javnu nabavku za izradu projektne dokumentacije za izgradnju reflektora na Gradskom stadionu u Subotici.

Predmet javne nabavke je glavni projekat rasvetnih tela, odnosno četiri reflektorska stuba i pripadajuće razvodne električne instalacije, a u skladu sa lokacijskom dozvolom koja je sastavni deo konkursne dokumentacije.

Kako je navedeno u pozivu za podnošenje ponuda, objavljenom na zvaničnom gradskom sajtu, rok za njihovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dostavljanje je 3. decembar ove godine, a odlučujuća će biti ponuđena cena.

Reflektori su neophodan preduslov da Fudbalski klub Spartak u ovoj sezoni nastavi da igra svoje superligaške utakmice u Subotici.U ovom klubu, kako zbog nedostatka reflektora, tako i zbog samog stanja celog stadiona, ranije su upozoravali na opasnost da svoje utakmice kao domaćini igraju u nekom drugom gradu. Međutim, to se u dosadašnjem toku šampionata nije desilo.

Početkom aprila na stadionu je postavljen novi semafor. Ranije je najavljeno da je Fudbalski savez Srbije obezbedio reflektore, a da izgradnju stubova za njihovo postavljanje treba da finansira lokalna samouprava.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.