SL - Lučanci i Subotičani na čelu tabele!

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2016, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL - Lučanci i Subotičani na čelu tabele!

Nakon mečeva odigranih u subotu, Mladost iz Lučana i Spartak iz Subotice se nalaze na prvom mestu na tabeli.

Nakon današnjih mečeva u kojima je Voždovac savladao Rad u gostima i Javor i Novi Pazar podelili bodove, večeras smo gledali još dve utakmice, a bodove su upisali Mladost iz Lučana i Spartak iz Subotice.

Borac je zabeležio drugi poraz pošto je danas na svom terenu poražen u okružnom derbiju od Mladosti iz Lučana rezultatom 1:0.

Jedini gol >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za goste postigao je Emanuel Obiora Odita, novo pojačanje Mladosti u ovoj sezoni.

U drugom meču videli smo pobedu Spartaka iz Subotice, ekipe koja je u prvom kolu zabeležila tri boda, ali za zelenim stolom.

Oni su danas bili bolji od Radničkog iz Niša na stadionu "Karađorđe" rezultatom 3:1, a svi golovi su viđeni u drugom poluvremenu.

Ognjen Mudrinski je doveo Spartak u prednost od 1:0 u 50. minutu, a rezultat je povisio Ćalasan samo 3 minuta kasnije.

Saša Stojanović je dao nadu Radničkom da može do boda, ali je sve nade ugasio Ivanović u 2. minutu nadoknade.

Nakon dva kola maksimalan učinak imaju samo Mladost iz Lučana i Spartak iz Subotice, dok su na poslednjem mestu Rad i Borac sa po dva poraza.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SL: Mladost ne staje, pobedio i Spartak

Izvor: B92, 30.Jul.2016

Fudbaleri Mladosti iz Lučana zabeležili su i drugu pobedu u Superligi ove sezone, pošto su u Čačku sa 1:0 savladali Borac...Strelac je bio Obiora Odita u 36. minutu. Posao Mladosti je bio olakšan u drugom poluvremenu, kada je u 59. minutu isključen jedan igrač domaćeg tima...Mladost je prva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.