SAMO JE MIRNO ŠETAO: Pešak propao kroz rupu na korzou u Subotici!

Izvor: Kurir, 17.Sep.2014, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO JE MIRNO ŠETAO: Pešak propao kroz rupu na korzou u Subotici!

Šokirani Subotičanin J.I. koji se kretao šetalištem ispričao je da se iznenada po njim otvorila rupa dubine oko metar, a on refleksnom reakcijom uspeo da se pridrži da ne upadne dublje i teže se povredi

SUBOTICA - U utorak popodne oko 16 časova po rečima jednog Subotičanina na šetalištu na korzou otvorila se rupa dimenzija oko jedan kvadratni metar, dubine oko metar i u koju je isti upao.

Po informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sa terena rupa se otvorila usled pucanja stare odvodne cevi.

J. I. šetao se juče tokom poslepodneva korzom kada je, po njegovim rečima, upao u rupu na šetalištu koja se neposredno pod njim urušila, ali tom prilikom refleksnom reakcijom uspeo je da se pridrži da ne upadne dublje, te je prošao tek sa manjim ogrebotinama.

Na terenu su od jutros radnici firme Terax kojoi su prvo bezbedili lokaciju, a zatim saniraju oštećeni deo šetališta i rupu koje je prouzrokovana pucanjem starog kanalizacionog odvoda.

Kako kažu radnici na licu mesta ne postoji opasnost daljeg urušavanja ovog šetališta pošto je u pitanju jedan stari odvodni kanal koji nije bio u upotrebi već duže vreme i koji je u oslabljenom delu popustio, zbog stare vodovodne infrastrukture, što veruju neće ugroziti pešačku zonu, te da nema potrebe za panikom.

Saniranje ovog dela pešačke zone trebalo bi da bude završeno do kraja dana, ali svakako dok traju radovi deo će biti propisno obeležen.

( Subotica.com)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Pešak propao kroz rupu na šetalištu u Subotici

Izvor: Radio 021, 17.Sep.2014

Juče oko 16 časova na šetalištu na korzou otvorila se rupa dimenzija oko jednog kvadratnog metra, dubine oko metar i po, u koju je jedan Subotičanin upao...Prema informacijama sa terena, rupa se otvorila usled pucanja odvodne stare cevi kanalizacionog otvora. Subotičanin J.I. šetao se korzom kada...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.