Prevrtao se po putu: Voditelj imao tešku saobraćajku

Izvor: 24sata, 24.Okt.2014, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevrtao se po putu: Voditelj imao tešku saobraćajku

Vladimir Stanojević je pre nekoliko dana na auto-putu Novi Sad - Subotica doživeo saobraćajnu nesreću - isprevrtao se kolima.

Kako „Alo!“ saznaje voditelj je u mračnom delu puta naleteo na gumu koja je stajala nasred puta i usled siline udarca krenuo da se prevrće po putu.

- Vlada je pukim čudom ostao živ. Pri brzini od oko 120 km na sat naleteo je na traktorsku gumu koja je stajala na putu i udario u nju. Usled udarca počeo je da se prevrće i tumba >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << po putu. Bilo je strašno gledati taj prizor.

Srećom poneo se pribrano u toj situaciji i uspeo je koliko-toliko da izmanevriše, pa se ovaj udes nije tragično završio.

Brzo je na lice mesta izašla policija, ali i Hitna pomoć, koja je pregledala Vladu.

Konstatovane su mu lakše telesne povrede, a policajac kada je video Stanojevića samo mu je rekao: „Momak ti si ludom srećom živ“ - govori dobro obavešten izvor.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.