Poslastičarnice na meti lopova u Subotici

Izvor: Radio 021, 03.Dec.2016, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslastičarnice na meti lopova u Subotici

Poslastičarnice u Subotici našle su na meti lopova, pa su u poslednjih pet dana opljačkane dve poslastičarnice.

Posle "Minjona", na meti lopova u petak je bila poslastičarnica "Vremeplov", a ovog puta lopov je iz kase odneo oko 2.000 dinara. Kolače nije dirao.

Snimak sigurnosnih kamera zabeležio je čoveka sa kapuljačom kako obija bravu i ulazi u lokal u naselju Radijalac. Iako su vitrine bile pune kolača i torti, lopov ih nije ni pipnuo, već je iz kase odneo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pazar, namenjen za početak novog radnog dana. Vandalizma, kao što je to bio slučaj u "Minjonu", nije bilo.

Komšije iz okolnih zgrada primetile su ujutru da su vrata poslastičarnice otvorena i pozvali vlasnika, a on potom policiju.

"Kada je uviđaj završen, lokal je nastavio da radi. Nije nam svejedno, ali mušterije su najvažnije", rečeno je u poslastičarnici "Vremeplov".

Više o tome kako je opljačkana poslastičarnica "Minjon" i šta su sve lopovi iz nje odneli, možete pročitati OVDE.

Autor: Novosti
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.