Pomoć za šest izbegličkih porodica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2014, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoć za šest izbegličkih porodica

Šest izbegličkih porodica koje žive na teritoriji opštine Pećinci dobilo je pomoć u građevinskom materijalu kako bi poboljšali uslove stanovanja.

Ugovore sa korisnicima pomoći potpisala je predsednica pećinačke opštine Dubravka Kovačević Subotički.

Sredstva za ovu namenu u visini od 2.200.000 dinara zajednički su obezbedili republički Komesarijat za izbeglice i migracije i lokalna samouprava.

Pomoć je jednokratna i bespovratna, javna nabavka >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je izvršena a građevinski materijal korisnicima će biti isporučen narednih dana. U saradnji sa Komesarijatom, lokalna samouprava nastavlja da radi na trajnom stambenom zbrinjavanju izbeglica.

U toku je javni postupak za davanje u zakup na određeno vreme sa mogućnošću kupovine  pet stambenih montažnih objekata, koji bi trebao da bude realizovan do kraja godine.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.