Pokušaj ubistva Bačkoj Topoli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2015, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj ubistva Bačkoj Topoli

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su Lj. R. (1974) iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Subotica on se tereti da je sinoć u Bačkoj Topoli ispalio hitac iz vatrenog oružja u 28-godišnjeg muškarca, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.

Nakon zadržavanja do 48 časova, koje mu je određeno po odobrenju tužioca, osumnjičeni će uz odgovarajuću krivičnu prijavu biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Subotici.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenje zbog pucnjave u Bačkoj Topoli

Izvor: RTS, 27.Apr.2015

. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su Lj. R. iz Novog Sada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.