Penal opet koban po Prigrevčane

Izvor: 025info.rs, 24.Nov.2014, 02:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penal opet koban po Prigrevčane

U 15. kolu Srpske lige - grupa Vojvodina, fudbaleri prigrevačkog Bratstva poraženi su na gostovanju u Subotici od domaće Bačke 1901 rezultatom 1:0 (0:0).

Utakmica je od samog starta bila veoma tvrda, igralo se uglavnom na sredini terena bez mnogo šansi na obe strane. Ipak, gosti prvi dolaze u priliku da postignu pogodak. Nakon gužve u kaznenom prostoru domaćih lepo se snašao Mirosavljev i uspeo da uputi šut ka golu, ali je golman Bačke >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << zaustavio taj udarac. Ubrzo nakon toga i Josović je imao jednu solidnu priliku kada je šutitao pored gola domaćih. Do kraja prvog poluvremena Subotičani su imali laganu terensku inicijativu koju nisu uspeli da materijalizuju.

I u drugom poluvremenu je viđena slična situacija. Velika borba na sredini terena, koji je u nastavku bio malo teži za igru. Domaćin je krenuo sa žešćim napadima i posle udarca iz daljine u 60. minutu zatresla se prečka gostujućeg tima. Moramo istaći i intervenciju Nikole Studena kada je igrač Bačke sam izašao ispred njega malo iskosa, sa leve strane ali je Studen odlično reagovao. Imala je ekipa iz Prigrevice dobru kontru preko Petkovića, koji je, čini se ostao bez snage u odsudnom momentu. U 77. minutu meča nakon bezazlene akcije gostiju Nikola Makar nesmotreno startuje, pa sudija pokazuje na penal za domaćina koji je pretvoren u gol. Do kraja meča gosti nisu uspeli da priprete golu domaćina i utakmica je zavrsena rezultatom 1:0.

(Tabela preuzeta sa sajta www.srbijasport.net)

Za Bratstvo su nastupali Studen, Major, Makar, Ćuća, Griva, Perović, Josović, Mitrović, Mandić, Petković i Mirosavljev.

Ovo je bilo poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva Srpske lige nakon kojeg sledi duga zimska pauza. Prigrevčani su polusezonu završili na 11. mestu na tabeli a u prvom prolećnom kolu putovaće u Šid na megdan ekipi FK Radnički.

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na 025info.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.