PO HITNOM POSTUPKU Pravnik novi načelnik Gradske uprave Valjevo nakon hapšenja starog

Izvor: Blic, 26.Jun.2017, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PO HITNOM POSTUPKU Pravnik novi načelnik Gradske uprave Valjevo nakon hapšenja starog

Na mesto načelnika Gradske uprave Valjevo, umesto uhapšenog Aleksandra Vujić Subotića, treba da bude postavljen pravnik Vlada Jerinić, saznaje "Blic".

S obzirom da je Vujić Subotiću, koji je prošle nedelje uhapšen zbog sumnje na korupciju i zloupotrebe u vezi javnih nabavki za Grad Valjevo, određen jednomesečni pritvor, valjevska koaliciona vlast SNS i SPS sazvala je po hitnom postupku sednicu Gradskog veća, kako bi se izabrao načelnik Gradske uprave u vd statusu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Kako saznaje "Blic" predlog je Vlada Jerinić, koji je godinama radio u gradskoj Direkciji za urbanizam i izgradnju kao pravnik upravo zadužen za tendere, a nakon gašenja Direkcije prešao je na rad u Gradsku upravu.

Jerinić bi za vd načelnika Gradske uprave trebalo da bude izabran na sutrašnjoj sednici Skupštine Valjeva. I on je, kao i Vujić Subotić, kadar socijalista.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.