Odbojkaši Vojvodine preko Spartaka u četrvrtfinale Kupa

Izvor: Radio 021, 24.Nov.2015, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkaši Vojvodine preko Spartaka u četrvrtfinale Kupa

Odbojkaši Vojvodine pobedili su na gostovanju subotički Spartak sa 3:1 po setovima u osmini finala Kupa Srbije.

Najefikasniji u domaćem sastavu bio je Uroš Kecman koji je upisao 16 poena, dok je za Novosađane Aleksandar Minić zabeležio 18 poena.

Odlično su danas igrali Novosađani protiv prvoligaša iz Subotice, i još jednom potvrdili da im forma ide uzlaznom putanjom. Ipak, Spartak je prilično namučio ekipu Strahinje Kozića na večerašnjoj utakmici. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

U prvom setu je bilo neizvesno do samog kraja, vodili su Subotičani u nekoliko navrata, ali je iskustvo prevaglo na stranu gostiju koji set završavaju sa 25:23.  U drugom setu nešto bolja igra Novosađana, nisu dopustili da domaća ekipa napravi iznenađenje, pa set dobijaju sa ubedljivih 25:20.

Uspeli su Subotičani da se vrate u igru i smanje na 2:1 u setovima. Dobro su odigrali treći set i slavili su sa 25:23. To je bilo sve što je ekipa iz Subotice uspela da uradi, Vojvodina dobija ubedljivo četvrti set sa 25:22.

Odigrane su još dve utakmice, Kosovska Mitrovica je pobedila Radnički iz Kragujevca sa 3:2, dok je Niš savlada Inđiju rezultatom 3:0 po setovima.

Ostali parovi: Železničar - Ribnica, Klek - Crvena zvezda, Toplički Vitezovi - Novi Pazar, Jedinstvo SP - Spartak Ljig, Mladi Radnik - Partizan.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.