Neverovatno: Čoveka progutala ulica u Subotici

Izvor: 24sata, 17.Sep.2014, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno: Čoveka "progutala" ulica u Subotici

Pod nogama Jugoslava Ivića iz Subotice nestalo je tlo i on je propao u zemlju dok je šetao centrom grada, popularnim šetalištem Korzo. Nesvakidašnji događaj zaprepastio je Ivića i sve njegove sugrađane koji su u tom trenutku prolazili ulicom.

- Često šetam Korzom. U jednom trenutku sam ugledao zanimljiv detalj na fasadi hteo sam da ga fotografišem zbog čega sam počeo da vadim foto aparat iz torbe, ali u tom momentu se ispod mene obrušio kvadratni metar betonskih kocki. >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << Uspeo sam da se pridržim i samo levom nogom sam propao u rupu. Nisam se povredio, malo sam pocepao farmerice, ali sam bio šokiran i zaprepašćen. Moglo je na mom mestu biti dete, invalid ili neko star - kaže Jugoslav Ivić.

Čoveka progutala ulica u Subotici | Foto: RAS

Čoveka progutala ulica u Subotici | Foto: RAS
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Čovjeka »progutala« ulica u Subotici

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Sep.2014

SUBOTICA - Pod nogama Jugoslava Ivića iz Subotice nestalo je tlo i on je propao u zemlju dok je šetao centrom grada, popularnim šetalištem Korzo...Nesvakidašnji događaj zaprepastio je Ivića i sve njegove sugrađane koji su u tom trenutku prolazili ulicom..."Često šetam Korzom. U jednom trenutku...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.