NOVI SASTANAK: Pajtić, Čanak i Pastor sutra u Subotici

Izvor: Kurir, 03.Mar.2015, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SASTANAK: Pajtić, Čanak i Pastor sutra u Subotici

Pastor je svoj dolazak na sastanak bio uslovio time da se na mesto direktorke Javnog preduzeća Vojvodinašume vrati Marta Takač, koja je na toj funkciji, kao kadar SVM, bila duže od 10 godina

NOVI SAD - Predsednici Demokratske stranke, Lige socijaldemokrata Vojvodine i Saveza vojvođanskih Mađara, Bojan Pajtić, Nenad Čanak i Ištvan Pastor održaće sutra novi sastanak u Subotici kako bi pokušali da prevaziđu nesporazume u vladajućoj koaliciji u Skupštini Vojvodine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

U saopštenju nakon prvog sastanka koji je održan u petak u prostorijama LSV, bilo je navedeno da je otvoren niz važnih pitanja, te da su trojica lidera odlučili da se razgovori nastave.

Pastor je svoj dolazak na sastanak bio uslovio time da se na mesto direktorke Javnog preduzeća Vojvodinašume vrati Marta Takač, koja je na toj funkciji, kao kadar SVM-a, bila duže od 10 godina. Pokrajinska vlada je na sednici od 19. februara razrešila Martu Takač uz obrazloženje da je nadležni sud poništio konkurs na kojem je ona bila reizabrana za direktoriku zbog nekompletne dokumentacije koju je bila podnela. Na tu funkciju vlada je imenovala Aleksandra Obradovića, koji je zvanično nestranačka ličnost.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.