Kostić u Štutgartu!

Izvor: Press, 09.Avg.2014, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostić u Štutgartu!

Kolonija Srba u Bundesligi pojačana je za još jednog člana. Subotiću, Jojiću (Dortmund), Kačaru, Rajkoviću (Hamburger), Ignjovskom (Verder), Medojeviću (Volfsburg), Mitroviću (Frajburg) i Đuričiću (Majnc) priključio se i Filip Kostić. Mladi reprezentativac Srbije, posle lekarskih pregleda, potpisaće za Švabe. Ova vest potvrđena je i od Štutgarta i od Groningena.

Pregovori su dugo trajali. Groningen je tražio šest, ali je sportski direktor Štutgarta Fredi Bobić >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uspeo da spusti na pet miliona evra. Kostić će tako biti drugo najskuplje pojačanje Švaba posle zemljaka Zdravka Kuzmanovića iz Fjorentine, koji je 2009. godine stigao za osam miliona evra.

Kostić je 2012. godine stigao u Groningen za 1,2 miliona evra. Prošle sezone je postigao 12 golova i upisao devet asistencija u svim takmičenjima.

Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Filip Kostić u Štutgartu

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2014

Kolonija Srba u Bundesligi biće pojačana za još jednog člana. Subotiću, Jojiću (Dortmund), Kačaru, Rajkoviću (Hamburger), Ignjovskom (Ajntraht Frankfurt), Medojeviću (Volfsburg), Đurđiću (Augsburg), Mitroviću (Frajburg) i Đuričiću (Majnc) priključio se i Filip Kostić, prenosi "Mocart...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.