Kasa: Agrobanku su uništili preveliki politički apetiti!

Izvor: Kurir, 02.Apr.2015, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kasa: Agrobanku su uništili preveliki politički apetiti!

BEOGRAD - Jožef Kasa, nekadašnji direktor subotičke filijale Agrobanke, odbacio je juče pred Specijalnim sudom u Beogradu navode tužilaštva da je oštetio banku zloupotrebama prilikom odobravanja kredita većem broju privatnih preduzeća.

- Jedva čekam da se ovo završi i da mogu čistog obraza da šetam Suboticom - rekao je Kasa.

Nekadašnji gradonačelnik Subotice i dugogodišnji predsednik Saveza vojvođanskih Mađara rekao je da se ponosi svojim poslovanjem.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />- Smatram da je banka bila izuzetno dobra, dobro radila, ali politički apetiti u vrhu države su bili veliki i moje privatno mišljenje je da je to uzrok stečaja Agrobanke - izjavio je Jožef Kasa, tvrdeći da je on sve radio po bankarskim propisima i procedurama.

(J. S.)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.