Još dva domaća benda pre Suicide Silence u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 13.Jul.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još dva domaća benda pre Suicide Silence u Beogradu

Američki sastav Suicide Silence nastupiće u beogradskom Domu omladine u nedelju, 26. jula, uz domaću podršku u vidu niškog death-thrash sastav Marica, subotičkog All The Arms We Need i beogradskog sastava Instead Of A Kill.

Suicide Silence u Beograd dolazi u okviru turneje povodom izlaska novog albuma “You can’t stop me”. Death metal bend iz kalifornijskog grada Riversajda, Suicide Silence, aktivan je od 2002. godine. Do sada su objavili >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << četiri studijska albuma, jedan EP i jedanaest video spotova. Na ceremoniji Revolver Golden God award 2009. godine dobili su statuu u kategoriji “Best New Talent”.

Karte po ceni od 1800 dinara mogu se kupiti u FELIX Shopu u Beogradu (TC Sremska), dok će na dan koncerta cena karte biti 2200 dinara. U Nišu i Subotici su karte dostupne po early bird ceni od 1500 dinara, a možete ih kupiti direktno od bendova koji će nastupiti kao predgrupe na ovom koncertu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.