Jojić i Subotić bolji od Đurđića! Pogledajte golove sa meča Dortmunda i Augsburga! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Avg.2014, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jojić i Subotić bolji od Đurđića! Pogledajte golove sa meča Dortmunda i Augsburga! (VIDEO)

Fudbaleri Borusije Dortmund savladali su kao gosti ekipu Augsburga sa 3:2, u prvoj utakmici 2. kola nemačke Bundes lige.

Borusija je opravdala ulogu favorita potvrdivši da se oporavila od šokantnog poraza na otvaranju sezone kod kuće od Bajera iz Leverkuzena (2:0).

Tim Jirgena Klopa igrao je mnogo bolje i već posle 15 minuta stekao dva gola prednosti, kasnije poveo i sa 3:0, ali umalo da od gotovog napravi veresiju.

Augsburg je u završnici zaigrao angažovanije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << postigao dva gola i malo je nedostajalo da izbori remi, ali su gosti uspeli da sačuvaju mrežu i zasluženo odnose sva tri boda.

Srpski reprezentativci Miloš Jojić i Neven Subotić bili su starteri u ekipi Borusije, Jojić je zamenjen u 64. minutu, dok je kod domaćina Nikola Ðurđić igrao do 82. minuta.

Bundesliga, 2. kolo, rezultati:

Augsburg – Borusija Dortmund 2:3

(Bobadilja 83, Matavž 90 – Rojs 12, Papastatopulos 15, Ramos 79)

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Foto: AP/Tanjug

Subota:

Bajer Leverkuzen – Herta Berlin (15:30)

Hamburger – Paderborn

Štutgart – Keln

Volfsburg – Ajntraht Frankfurt

Verder Bremen – Hofenhajm

Šalke – Bajern Minhen

Nedelja:

Majnc – Hanover

Frajburg – Borusija Menhengladbah

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.