Javno snimanje emisije (R)evolucija svesti - Veganstvo u Subotici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Avg.2015, 10:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javno snimanje emisije "(R)evolucija svesti - Veganstvo" u Subotici

U okviru projekta "Radna soba" Fondacije "Danilo Kiš" Udruženje građana "Sekularni krug" iz Subotice poziva sve zainteresovan da danas u 19.45 časova učestvuju u snimanju nove epizode emisije "(R)evolucija svesti" koja će za temu imati "Veganstvo". Snimanje će se odražati u Omladinskom klubu "Skladište" u Subotici, a ulaz je slobodan.

Gošća emisije biće Isidora Karišik, veganka i LGBT aktivistkinja. Voditelj je Tejmur Šihmamedov, predsednik udruženja "Sekularni krug".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Učesnici razgovora pokušaće da daju odgovore na neka od pitanja vezana za način ishrane i života vegana, kaže se u najavi.

"(R)evolucija svesti" je naučno-popularna talk-show emisija čiji je cilj da u opuštenoj atmosferi priča o raznim temama, propuštajući ih kroz prizmu kritičkog razmišljanja i naučnog pogleda na svet.

Fondacija "Danilo Kiš" je u septembru 2014. godine raspisala poziv "Radna soba" sa ciljem da podstakne pojedince i udruženja da promišljaju svoju ulogu u zajednici, da sebe gledaju i razvijaju kao nosioce novih kulturnih strujanja i promena, te da javni prostor posmatraju i brane kao svoj.

Omladinski klub "Skladište" zamišljen je kao Radna soba za sve koji se (pro)nalaze na putu ka realizaciji svojih ideja, zamisli i projekata kojima grad i svoje neposredno okruženje čine lepšim, dinamičnijim, zdravijim i boljim.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.