I na manjem prelazu kilometarska kolona

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2014, 07:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I na manjem prelazu kilometarska kolona

Mario Grnja iz Beča se prošle nedelje našao među onima koji su više sati čekali na graničnom prelazu za ulazak iz Srbije u Mađarsku.

Čekalo se više sati: Prelaz Bački vinogradi

 

Njegovo putovanje iz Negotina do Beča trajalo je 14 sati.

- Izbegao sam granični prelaz Horgoš, a prijatelji su mi savetovali Kelebiju, jer tranzitni putnici iz Turske ne znaju za taj prelaz. Nekoliko kilometara pre Subotice na pumpi me je čovek koji radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tamo posavetovao da odem na mali prelaz Bački vinogradi. Kada sam krenuo dalje autom, na radiju su javljali da policija šalje automobile na Kelebiju, zato što je Horgoš totalno pretrpan - kaže Grnja koga je na Bačkim vinogradima sačekala kolona automobila od oko 3 kilometara.

"Sve je išlo užasno sporo i čekao sam tačno 3 i po sata.

- Za to vreme su na radiju govorili da se na Bačkim vinogradima čeka oko sat vremena, što je bilo smešno jer je iza mene bila kolona od nekoliko kilometara", kaže Mario.

On dodaje da i kroz Mađarsku nije bilo ništa bolje na autoputu te je ubrzo odlučio da krene običnim saobraćajnicama dalje, a nova gužva ga je sačekala i 20 kilometara ispred Beča.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.