I TO NA DAN VERIDBE, PRED KAMERAMA: Pogledajte SAMO šta se desilo Subotićima - bilo je SVE naglavačke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2017, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I TO NA DAN VERIDBE, PRED KAMERAMA: Pogledajte SAMO šta se desilo Subotićima - bilo je SVE naglavačke!

Familija ostala bez teksta.

Kaluđerička sapunica nastavlja da ispisuje sve neverovatnije "epizode" u petoj sezoni rijalitija "Parovi". U trougao neverovatnih događaja drame porodica Subotić-Pantović-Čabarkapa, sada se uključila još jedna familija - Dragojevići.

Aleksandru Subotić je pred kamerama u luksuznoj zemunskoj vili isprosio David Dragojević, a svadba budućih mladenaca je planirana na istom mestu. U kući su najbliži članovi njihovih porodica: Aleksandrin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otac i ćerka, Karađorđe i maloletna Magdalena, ali i Davidovi očuh, mama i sestra - Predrag Opačić Mungos i Biljana Dragojević.

Pre ovih dešavanja bilo je gotovo nezamislivo da u istoj sobi sede Karađorđe, Srba i Sandra. Međutim, na dan veridbe, pred kamerama, palo je pomirenje u porodici Subotić. "Naglavačke" okrenuto stanje u njihovim odnosima se konačno vratilo u normalu i oni su zakopali ratne sekire.

Aleksandra, njen otac i stric stali su zajedno pred objektive u tajnoj sobi vile "Parova" i ujedinjenim snagama izrazili sreću povodom današnjeg dana.

- Čestitam Aleksandri veridbu, kao i Davidu koji je odličan dečko. Bio mi je simpatičan od početka. U nekim momentima smo se malo zakačili, ali to nema veze sa mozgom. Super je veselje, produkcija je zaista izašla u susret i to nismo očekivali ni ja ni Aleksandra - rekao je Srboljub.

Karađorđe se takođe pridružio čestitkama i naglasio da je zadovoljan.

- Ja sam presrećan zbog čitave situacije. David je ekstra, dobar je dečko. On je tvoj izabranik, tvoj izbor i ja mogu samo da vam čestitam. Njegova porodica je sjajna, a veselje odlično - kratko je napomenuo otac, dok je Srboljub dobacio da je Aleksandra "napokon našla dečka svog života".

- Familija je ostala bez teksta kakva je veridba. David i ja smo presrećni, a to je najvažnije. Hvala što nas gledate, dledajte nas i dalje - nadovezala se Aleksandra.

Ipak, ne treba zaboraviti da Aleksandrina majka, kikbokserka Ljuba Pantović, ne prisustvuje veselju jer ima obaveze u Švedskoj gde živi.

Pogledajte te kadrove:

VERIDBA #7 Aleksandrina Porodica Tajnoj Sobi by SteelT2010

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.