Hrvati ismejali čoko-aferu, a ovo su neke od najboljih fora (FOTO)

Izvor: B92, 08.Dec.2016, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati ismejali "čoko-aferu", a ovo su neke od najboljih fora (FOTO)

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović izvinila se zbog toga što je deci iz Dubrovnika podelila čokoladice poreklom iz Srbije.

Ipak, čokoladice subotičkog “Pionira” su izazvale pravi mali rat na društvenim mrežama. Ono što je najzanimljivije jeste da se i srpski i hrvatski korisnici internet slažu u tome da je potpuno apsurdno da se diže tolika bura oko običnih čokoladica.

Štaviše, čoko-afera je bila prava inspiracija za veliki broj internet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pošalica koje su preplavile internet u Hrvatskoj.

Pogledajte neke od najboljih.

.

.

.

.

.

.

.

.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POSLE AFERE ČOKOLINDA: Mali Ivan se nakon pojedene srpske čokolade odaziva isključivo na ime Jovan!

Izvor: Kurir, 08.Dec.2016

...Hrvatsku javnost uzburkala je vest da su u paketiće šefice države Kolinde Grabar Kitarović namenjene deci pripadnika hrvatske vojske zalutale srpske čokoladice Štaviše, digla se prava bura zbog toga, pa se hrvatska predsednica pravdala i izvinjavala..Međutim, hrvatski satirični sajt Newsbar...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.