Izvor: Večernje novosti, 21.Jun.2017, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENjE U VALjEVU: Načelnik Gradske uprave primao mito!

Privedeno šest osoba zbog primanja mita u Valjevu. Svi osumnjičeni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem tužilaštvu VALjEVO – Načelnik gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove Valjeva Aleksandar Vujić Subotić (34), uhapšen je u utorak uveče, zbog sumnje da je primio mito, saznajemo nezvanično. U akciji sprovedenoj po nalogu Višeg javnog tužilaštva uhapšeni su, nezvanično saznajemo, i A. Đ. (34) i T. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << I. (28), Subotićevi saradnici zaduženi za poslove vezane za tendere u Gradskoj upravi za lokalni razvoj, privredu, komunalne poslove i urbanizam. Lisice su stavljene na ruke i vlasniku jedne građevinske firme A. P. (35) i R. Đ. (43), odgovornom licu u jednoj samostalnoj trgovinskoj radnji u Valjevu. Vujić Subotić (SPS) uhapšen je na Trgu Desanke Maksimović u Valjevu, naočigled brojnih građana. Zbog sumnje da su počinili primanje i davanje mita, zlouporebu službenog položaja, te zloupotrebu u vezi sa javnim nabavkama i falsifikovanje službenih isprava, svi će u zakonskom roku biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Valjevu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

VA: Načelnik Gradske uprave pao zbog mita

Izvor: OkRadio.rs, 21.Jun.2017

Privedeno šest osoba zbog primanja mita u Valjevu. Svi osumnjičeni će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem tužilaštvu Načelnik gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove Valjeva Aleksandar Vujić Subotić (34), uhapšen je u utorak uveče,...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.