Požar u hotelu u centru Subotice, lakše povređen vatrogasac

Izvor: RTS, 17.Avg.2017, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u hotelu u centru Subotice, lakše povređen vatrogasac

Nakon višečasovne intervencije velikog broja vatrogasaca ugašen požar u hotelu "Glorija" u Subotici. Jednom vatrogascu ukazana pomoć zbog gušenja dimom.
U gašenju je učestvovalo 35 vatrogasaca-spasilaca iz Subotice, Bačke Topole, Bečeja, Vrbasa i Malog Iđoša, sa 15 vatrogasnih vozila, saopštio je MUP.

Vatrogasci su uspeli da za dva sata lokalizuju požar tako da se ne prenese na okolne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zgrade.
Jednom vatrogascu ukazana je hitna pomoć lekarske ekipe zbog gušenja dimom.
Vatrogasna vozila imala su problem da dođu do hotela jer su pristupni putevi ograđeni žardinjerama, a nesavesni vozači su blokirali kolovoz nepropisnim parkiranjem.
Nema povređenih gostiju hotela, jer su svi evakuisani odmah po izbijanju požara.
Među njima je i 50 fudbalera iz Haife iz Izraela kojima su izgorele stvari i oprema. Oni se nalaze na desetodnevnim pripremama u fudbalskom kampu u Subotici.

Prema nezvaničnim informacijama koje su RTS-u potvrdili izraelski fudbaleri, požar je izbio u kuhinji hotela na prizemlju i brzo se proširio do trećeg sprata i krova koji su se urušili.
Materijalna šteta je ogromna.
Hotel "Glorija" sagrađen je 2006. godine u centru Subotice. Imao je 32 sobe i apartmana i kategorisan je sa četiri zvezdice.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POŽAR U SUBOTICI Vatra izbila u centru grada

Izvor: Blic, 17.Avg.2017

Požar je izbio u hotelu "Glorija" u centru Subotice. Na terenu je pet vatrogasnih vozila...Požar je izbio oko 16 časova, javlja dopisnik RTS-a. Gori krov i poslednji sprat hotela "Glorija"...Vatrogascima posao otežava to što je hotel u centru grada pa je pristup otežan zbog žardinjera.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.