„Golubice“ u Kruševcu

Izvor: FudbalSrbija.net, 01.Nov.2014, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Golubice“ u Kruševcu

01.11.2014.

Danas je na programu 11 kolo Super lige za žene,a derbi meč se igra u Kruševcu gde domaći Napredak očekuje Spartak iz Subotice.Biće ovo duel dve najkvalitetnije ekipe u ligi,a imajući u vidu da Spartak do sada nije dozvolio rivalkama da postignu ni jedan pogodak u prvih deset kola,gošće su blagi favoriti i u ovom meču.Sa druge strane porazom od LASK C.Zvezde u prošlom kolu Napredak je značajno smanjio svoje izglede u borbi za tiulu,a danas će imati priliku da pokažu >> Pročitaj celu vest na sajtu FudbalSrbija.net << da li su po kvalitetu stigle ekipu iz Subotice,i mogu li naneti prvi poraz „golubicama“.

Požarevac sutra dočekuje LASK C.Zvezdu koja dolazi u dobrom rasploženju i formi ekipi koja  trenutno ima svega osam bodova,i nema sumnje da gošće dolaze po tri boda.Trijumf u derbi meču začelja dočekuje Slogu koja ima tri boda više od ekipe iz Kragujevca,pa je ovo i možda poslednja prilika za domaće fudbalerke da uhvate priključak sa ostalim ekipama.Vojvodina dočekuje Mašinac,i ukoliko Savanović i Delić budu raspoložene,nije isključena i mogućnost iznenađenja i pobede nad višestrukim šampionom iz Niša,koji je u ovom susretu ipak favorit.
Pogledaj vesti o: Subotica,   Kruševac

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Povezane vesti

JSL: Duel "ranjenih" u Čačku, Čukarički dočekuje Mladost

Izvor: Sportal.rs, 01.Nov.2014

Nedelja je rezervisana za derbije 11. kola Jelen Superlige, između Partizana i Vojvodina i Rada i Crvene zvezde, ali će kolo danas "otvoriti" dueli Borac - Napredak i Čukarički - Mladost. Ova dva duela će početi u 17 časova, dok će Novi Pazar i Radnički iz Niša igrati od 19 sati. .."Zebre"...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.