Dečak povređen na času fizičkog u Subotici

Izvor: Blic, 27.Maj.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečak povređen na času fizičkog u Subotici

N. B. (13), učenik sedmog razreda OŠ „Ištvan Sečenji“ u Subotici povređen je juče na času fizičkog vaspitanja.

Do nezgode, zbog čega je učeniku kasnije pozlilo, je došlo dok je igrao fudbal.

- Učenik se okliznuo o loptu, pao i ustao. Nastavio je do kraja časa da igra fizičko,

nije se žalio na bolove, a kada ga je nastavnik pitao da li je sve u redu rekao je da

jeste. Prošao je drugi čas i tek na trećem času se požalio da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << boli stomak.

Odmah su pozvani roditelji i odveden je na hitan prijem pod pretpostavkom da ima potres mozga, ali od kada se okliznuo uopšte se nije žalio na bolove u glavi, već na koleno i mučninu – kaže sagovornik „Blica“.

Posle je u školu došla policija, i u toku razgovora sa nastavnicima javljeno im je da je dete došlo sebi i da je ispričalo šta se dogodilo.

U Opštoj bolnici Subotica kažu da je dečak dovežen u pratnji oca. Pričao je nejasno o događaju u školi, ali nije znao da objasni šta.

- Dete je bilo dezorjentisano i konfuzno, ali svesno. Kasnije se na hitnom prijemu saznalo da je dok je igrao fudbal udario glavom o pod. Traume u smislu vidljivog

povređivanja nema. Urađene su sve dijagnostičke procedure koje smo mogli, ali nije bilo moguće uraditi CT glave zbog čega je dete poslato u Urgentni centar Vojvodine na snimanje – kažu u bolnici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.