Boba Novaković opet kod kuće

Izvor: Mondo, 14.Avg.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boba Novaković opet kod kuće

Vezni fudbaler Slobodan "Boba" Novaković se posle dve sezone igranja za subotički Spartak, vratio u svoju kuću - u Vojvodinu.

Foto: MN Press/arhiva

Otac mu je igrao za Vojvodinu, on je nosio dres Vojvodine, pa iz nje otišao. Ispostaviće se  privremeno.

Slobodan "Boba" Novaković se posle dve sezone vratio na "Karađorđe".

"Srećan sam što sam ponovo u dresu najdražih boja i sa svojim prijateljima. Vojvodina je moja druga kuća i porodica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Daću sve od sebe da doprinesem uspesima i boljim rezultatima mog voljenog kluba", rekao je Novaković za sajt Vojvodine nakon što je potpisao dvogodišnji ugovor.


On ima 27 godina, igra na sredini terena, a član prvog tima Vojvodine postao je 2004. godine. Ostao je u novosadskom klubu do leta 2012. godine, ali je često igrao na pozajmicama.Tako je nosio dres Kabela, temerinske Sloge, Novog Sada, Mladosti iz Bačkog Jarka i kulskog Hajduka.


Tokom prethodne dve sezone za Spartak je odigrao 39 prvenstvenih mečeva i dao osam golova.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vojvodina dovela pojačanje iz Subotice

Izvor: Sportal.rs, 14.Avg.2014

Vojvodina je u četvrtak ozvaničila saradnju sa Slobodanom Novakovićem koji se posle dvogodišnje epizode u subotičkom Spartaku vratio u klub u kojem je započeo svoju fudbalsku karijeru...Povratkom Novakovića Vojvodina je dobila još jednog kvalitetnog igrača koji će pojačati konkurenciju u veznom...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.