BURA POSLE PAROVA: Novi raskid - ostavlja ga zbog pevača, on NAPUŠTA Srbiju! A tek NOVA romansa...

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BURA POSLE PAROVA: Novi raskid - ostavlja ga zbog pevača, on NAPUŠTA Srbiju! A tek NOVA romansa...

Rijaliti i posle rijalitija.

Poslednja, peta sezona "Parova" se završila pre mesec i po dana, a fanovi ovog rijalitija još uvek ne prestaju da prate šta se dešava u životima donedavnih stanovnika luksuzne zemunske vile.

Pre nekoliko dana je sve iznenadila vest da su raskinuli Branka Okuka i Mladen Vuletić, a potom se proširio neistinit trač da su isto uradili i Aleksandra Subotić i David Dragojević koji, uprkos zlim jezicima, nastavljaju da pletu svoju ljubavnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priču i van domašaja rijaliti kamera.

Posle tih vesti, stižu nove o promenama u ljubavnim životima bivših učesnika "Parova". Najnoviji trač je da se okončava kratka veza Nikole Strahinića Ploće i estradne plesačice Ene Blažević, a da popularni Poštar napušta Srbiju.

Iako, kako piše portal "Happytv.tv", Ploća tvrdi da je još sa Enom, spekuliše se da je dobio žestoku konkurenciju u vidu poznatog biznismena i poznatog pevača. Priča se kako italijanski biznismen želi Eni da pokloni jahtu, ali da ona ipak želi da ode u naručje njene stare ljubavi, pevača Vlade Matovića, koji se proslavio kao član "Elitnih odreda".

pic.twitter.com/tCUAjbNKoU

— Janko Marković (@JankoMarkov) August 18, 2017

Da li je Nikola zaista ostavljen, videćemo uskoro, pošto Ploća večeras nakratko napušta Srbiju i odlazi na more u Crnu Goru - njegove slike sa letovanja će nam odgonetnuti ovu misteriju.

S druge strane, u inat pričama o raskidima, stiže vest o novoj ljubavi još jednog bivšeg takmičara "Parova". Nekadašnji fudbaler Nikola Lakić, važio je za jednog od vodećih Kazanova pete sezone rijalitija. U popularnoj vili je prvo otpočeo romansu sa Slovenkom Ksenijom Kranjec, a nakon njenog izlaska, upustio se u ljubavnu priču sa Sarajkom Zerinom Hećo.

Mnogi su se ponadali da će veza sa Zerinom potrajati, ali, odmah po završetku rijalitija usledio je raskid, koji je poprimio posve skandalozne razmere.

Međutim, čini se da se Nikoli sreća opet osmehnula. Sudeći po fotografijama koje bivši učesnik deli na društvene mreže, nova devojka je osvojima srce ovog markantnog momka.

A post shared by Lakic Nkola (@lakic.nikola83) on Aug 12, 2017 at 3:56am PDT

Iako deluje kao da je Lakić potpuno zaboravio na prošlost, kada je ovaj rijaliti igrač u pitanju, nikad se ne zna kada će uslediti novi ljubavni preokret.

A post shared by Lakic Nkola (@lakic.nikola83) on Aug 17, 2017 at 10:31am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.