Aleksandra se pravda: Nisam loša majka! Rijaliti je moj posao, došla sam da zaradim za dete!

Izvor: Svet, 22.Feb.2017, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra se pravda: Nisam loša majka! Rijaliti je moj posao, došla sam da zaradim za dete!

Aleksandra Subotić doživela je neprijatno iskustvo kada je gledateljka koja se uključila uživo u program oštro osudila zbog toga što je ostavila malo dete napolju kako bi ušla u rijaliti.
Kritika je do te mere je uznemirila Sandru da se na kraju rasplakala, pravdajući se kako ona nije loša majka.
“Gospođo, učešće u rijalitiju je vrsta posla, ja sam došla ovde da pravim šou i skrećem pažnju na sebe, za to sam plaćena. Novac koji ovde zaradim je za moje dete. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nemojte vi da brinete za Magdalenu, pre ulaska u rijaliti moja majka i ja ostavile smo sasvim dovoljno novca za njeno izdržavanje”, rekla je mlada mama.
Nakon toga Aleksandra nije uspela da savlada emocije pa se rasplakala u dvorištu, što je njenu majku Ljubu Pantović veoma povredilo, pa je istog trenutka  uputila apel publici popularnog rijalitija.
“Molim publiku da ne rade ovo više, prestanite da osuđujete Sandru! Uspeli ste da je dovedete do suza, zar vam jet o cilj, da jednu mladu devojku ovde gledate uplakanu. Ona je ovde ušla prvenstveno da zaradi novac za svoje dete”, rekla je vidno uznemirena Ljuba.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NEMOJTE DETE, MOLIM VAS... Ovaj PORUKA je razorila Aleksandru! Jecala i GUŠILA se u SUZAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2017

Brutalno!..Situacija u rijalitiju "Parovi" se zahuktava iz dana u dan. Neki od starih članova napuštaju vilu dok novi ulaze...Sinoć je na vrata "Parova" zakucao  Nikola Lakić, fudbaler, i bivši učesnik "Farme" Nikola je na imanju u Lisoviću pokatao da ne da na sebe, a ni sinoć nije imao dlake...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.