Stoja zapretila: Teško onima koje se motaju oko mog muža

Izvor: Svet, 19.Dec.2014, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoja zapretila: Teško onima koje se motaju oko mog muža

Na snimanje emisije “Snaga oktana”, na televiziji Hepi, pored Stefana Petrušića i Nebojše Vojvodića, došla je i pevačica Stojanka Novaković Stoja, koja se pojavila u gotovo neverovatnom izdanju: obučena kao rokerka, našminkana kao Barbi, i sa više nego atraktivnom frizurom, sa crvenim pramenovima.
“Ne opraštam komandovanje, prevaru i kad mi neko dira u lovu. Posebno ne opraštam onim ženama, koje mi se motaju oko muža. Mogu da se pripreme na >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << doživotno maltretiranje”, ratoborno je poručila Stoja.
O više od 100.000 fanova na svojoj fejsbuk stranici, pevačica je rekla da su joj podrška, da sa njima prvo podeli fotografije novog imidža, ne obazirući se na konkurenciju.
“Ne obraćam pažnju ni na mladost, ni na nečiji kvalitet, niti izbor pesama, smatram da svaka ptica peva svojim glasom”, rekla je Stoja.
“Ne obraćam pažnju da li je neka zgodna, lepa, mlada, šta je obukla, da li je u trendu? Gledam sebe i svoj cilj. Istina je da vređaju objave u štampi o nečijoj tašni, piću, pudlici, kolima, ali…”
Na sve češći komentar da njenu novu pesmu nazivaju sponzoruškom himnom, jer se pojavljuju delovi “dečko, kupi mi kola,mercedes…” Stoja je rekla da ne voli tužne pesme, i dodala:
“A, to, avioni, kamioni, pa, ko to ne voli?”
 
Izvor i foto: Life Content

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.