Stoja predstavila spot za novu pesmu ‘Bomba’

Izvor: Tracara.com, 19.Feb.2017, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoja predstavila spot za novu pesmu ‘Bomba’

(foto:sreenshot) Stojanka Novaković Stoja poslednjih dana je često u medijima, a ovaj put pažnju je izazvala novom pesmom pod nazivom Bomba. Pevačica je obradovala fanove novim singlom, za koji mnogi tvrde da će možda čak i nadmašiti uspeh njenog najvećeg hita Bela Ciganka. Novom pesmom Stoja se vraća u Grand produkciju, a promociju pesme uskoro će imati u nekoj od njihovih emisija. “Pesma Bomba je hit i sa ovom pesmom opet zadajem domaći zadatak mogima sa estrade”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << izjavila je je pevačica za Svet. U nastavku pogledajte spot za spomenutu pesmu, a mnogi već komentarišu da će podignuta obrva definitivno postati zaštitni znak ‘stojizma’.
Pogledaj vesti o: Stoja

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne igraj se sa mnom ti, srce ću ti razneti! Kafane će se usijati, Stoja objavila BOMBU! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Feb.2017

Pevačica Stojanka Novaković Stoja je objavila spot za pesmu "Bomba", i kao i uvek, izazvala pravu lavinu komentara na Jutjubu...Naravno, odmah su krenula poređenja sa "Belom cigankom", a Stojini fanovi su ubeđeni da njihova ljubimica ima novi hit, s kojim će harati po kafanama i klubovima.....(Telegraf.rs)..

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.