Stoja: Htela sam da rodim dete, ali sad je kasno

Izvor: Svet, 18.Mar.2017, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stoja: Htela sam da rodim dete, ali sad je kasno

Stojanka Novaković Stoja (45) jedno vreme je bila nazivana najzgodnijom i najmlađom bakom, pa ju je voditeljka Marija Lazić u emsiji “Gold Subotom popodne” pitala da li je imala želju da i tada rodi dete, pevačica ju je iznenadila odgovorom.
“Kako da ne. S obzirom na to da sam mlada žena, što da ne. Ali, prosto, ne mogu ja nešto na silu, protiv Božije volje”, rekla je Stoja i na trenutak >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << odlutala u mislima, pa nastavila:
“Ja se i dalje bavim sobom, karijerom i mojoj porodicom, ali sad već i nemam neku želju s obzirom na to da sam se opet okrenula karijeri. Kad nisam na vreme, ne moram ni sad”.

Podsećanja radi, ona je sina Milana rodila sa 17 godina, a on je takođe postao otac sa 17 godina, dakle, kada je ona imala 34 godine. On je Stoji podario dvoje unuka, Milicu (12) i Filipa (10).

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stoja otvoreno - Ne mogu protiv Božije volje! Htela sam dete, ali sada je kasno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2017

"Ne mogu ja nešto na silu.."..Stojanka Novaković Stoja jedno vreme je bila nazivana najzgodnijom i najmlađom bakom, pa ju je voditeljka Marija Lazić u popularnoj tv emisiji pitala da li je imala želju da i tada rodi dete, pevačica ju je iznenadila odgovorom...A post shared by stoja (@stojainstitucija)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Marina Visković dečku otvoreno kaže: Ja da ne pevam, možda bih ti i dosadila, ovako odem vikendom!

Izvor: Svet, 18.Mar.2017

Pevačica Marina Visković otkrila je u emisiji “Gold subotom popodne” kod Marije Lazić da u njenoj vezi i dalje cvetaju ruže.. “Godinama unazad ja sam u stabilnoj vezi i od početka sam se nosila sa tim da ne treba svoju intimu da izlažem i ja nisam taj tip devojke, niti moj partner. Kod nas...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.