Izvor: Scandal.rs, 21.Feb.2017, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bela Ciganka zabranjena u Berlinu, a pevačica poručuje: Stojizam je neuništiv, a Stoja je institucija!

Na srpskoj žurki na Berlinalu pojedini gosti imali su muzičku želju: da im di-džej pusti Stojin hit, međutim, organizatori su to kategorički odbili

Megahit Bela Ciganka, koji izvodi Stojanka Novaković Stoja, ne smeta samo pojedinim članovima žirija Zvezda Granda već i glumcima i to na Filmskom festivalu u Berlinu, čuvenom Berlinalu, saznaje Kurir.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />
Kako je ispričao izvor s lica mesta, problem s Belom Cigankom nastao je na tradicionalnoj žurki koju svake godine u Berlinu organizuje Filmski centar Srbije. Di-džej je bio zadužen za atmosferu, koja je, saznajemo, bila vrlo dobra, ali nekim gostima je ipak bilo dosadno, pa su poželeli da dodaju malo vatre.

“Stajala sam pored di-džeja kad mu je prišao jedan od gostiju i pitao da li može da pusti Belu Ciganku od Stoje! Di-džej je prvo mislio da se šali, ali nije bila šala. Gost je bio uporan i objašnjavao je da bez te pesme nema dobre žurke, pa je prišao čovek iz Filmskog centra Srbije i ozbiljnim glasom rekao da mu ne mogu ispuniti želju”, kaže izvor s lica mesta.

“Ta pesma stvarno nije za događaj poput ovoga. Na takvim proslavama se pušta ležernija muzika, a od narodnjaka u obzir dolaze samo neke starije, prave kafanske pesme. Beloj Ciganki nije mesto tu”, rekao je sagovornik.

Stojanka Novaković za Kurir kaže da su to sve kvaziumetnici.

“Licemerje i kvazikulturni dušebrižnici su me pratili od početka karijere. Nisam se nikad obazirala na njih, mislila sam uvek na svoju publiku, na narod koji me voli. Moja muzika je kvalitetna i zahtevna, tekstovi narodski, a o vokalu je već sve odavno ispričano. Vreme će pokazati šta je kvalitet, a šta su nabeđeni kvaziumetnici koji potajno slušaju moje pesme, a javno kritikuju. Stojizam je neuništiv, a Stoja je institucija!”, zaključila je pevačica.
Pogledaj vesti o: Zvezde granda

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.