Petar Petrović iz Negotina oduševljen  jer je njegov kredit u banci omogućio jeftine karte u JDP-u

Izvor: Njuz.net, 20.Jan.2015, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petar Petrović iz Negotina oduševljen jer je njegov kredit u banci omogućio jeftine karte u JDP-u

Napomena: Ova vest je šaljive prirode„Bio sam vrlo prijatno iznenađen kada sam dobio zahvanicu zbog svega što je moja kamata uradila za kulturno uzdizanje u ovoj zemlji“ – FOTO:Tanjug

NEGOTIN, 20. januar 2015, (Njuz) – Petar Petrović iz Negotina dobio je zvaničnu zahvalnicu od grupe ljubitelja pozorišta koji su, zahvaljujući kamatama na njegov kredit u Rajfajzen banci, dobili priliku da po vrlo povoljnim cenama kupe karte za predstave u JDP-u.
Petar Petrović, koji otplaćuje stambeni kredit >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << indeksiran u švajcarskim francima, bio je ganut gestom fanova pozorišta koji su danas uspeli da kupe više desetina karata po simboličnim cenama od 100 i 200 dinara.
- Svako ima svoju muku. Moja muka je kredit u švajcarcima, nečija muka su skupe karte za pozorište, ali nema ničeg lepšeg nego kada moja muka bar na kratko reši nečiju tuđu muku. Bio sam vrlo prijatno iznenađen kada sam dobio zahvanicu zbog svega što je moja kamata uradila za kulturno uzdizanje u ovoj zemlji – rekao je Petrović za Njuz i dodao da mu je drago što banka višak novca, prvenstveno njegovog, koristi na lep način.
Miroljub Jović, jedan od brojnih ljubitelja pozorišta koji je potpisao zahvanicu, kaže da je to najmanje što su mogli da učine jer je Petrović već toliko toga učinio za njih.
- Ne samo što redovno plaća velike kamate na svoj kredit, već će ubuduće zbog skoka vrednosti franka plaćati još više, što znači da će direktno uticati na to da nam uskoro budu dostupni i balet, opera, bioskopi, a možda padne i neki velnes paket, ko zna – naveo je Jović i istakao da posebnu zahvalnost zaslužuju i klijenti koji kasne sa otplatom svojih obaveza, jer njihove zatezne kamate takođe u velikoj meri mogu da pospeše kulturno uzdizanje.
Nenad Milosavljević
Pogledaj vesti o: Stambeni krediti

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.