Zapaljena kamp-prikolica poverenika SNS-a u Negotinu

Izvor: Večernje novosti, 03.Maj.2015, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljena kamp-prikolica poverenika SNS-a u Negotinu

Povereniku Srpske napredne stranke u Negotinskom selu Samarinovcu Dragiši Barbuloviću danas je zapaljena kamp-prikolica, a sumnja se da su požar podmetnuli politički neistomišljenici, prenela je televizija Best. Ta televizija navodi da vatrogasna ekipa nastoji da ugasi požar, za koji se sumnja da je podmetnut. Dobro obavešteni izvor televizije Best rekao je da je motiv požara Barbulovećovo političko angažovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kao aktiviste Srpske napredne stranke. Televizija podseća da se danas u 34 naselja negotinske opštine, među kojima je i Samarinovac, održavaju izbori za Savete mesnih zajednica, a Barbulović je na listi kandidata SNS-a. Zbog toga se, kako navodi TV Best, sumnja da su požar podmetnuli politički protivnici naprednjaka. Danas je na biračkim mestima u negotinskim naseljima zabeleženo više manjih incidenata i provokacija, koje su aktivisti SNS-a trpeli od aktivista i simpatizera drugih stranaka, tako da je napad na imovinu poverenika SNS samo kulminacija celodnevnih tenzija, navodi ta lokalna televizija.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Pobeda SNS na izborima za Savete MZ u Negotinu

Izvor: Blic, 04.Maj.2015, 11:02

Srpska napredna stranka pobedila je na izborima za Savete mesnih zajednica u opštini Negotin, gde je od ukupno 139 mandata, osvojila 93, što je nešto više od 80 odsto, prenosi "Best televizija"...Predsednik opštine Negotin i poverenik opštinskog odbora SNS-a Jovan Milovanović zahvalio se građanima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.