Vulin: podržaćemo koalicionu vladu u Vojvodini

Izvor: Akter, 21.Avg.2014, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: podržaćemo koalicionu vladu u Vojvodini

Poslanici Pokreta socijalista će podržati inicijativu SNS za fomiranje koncetracione vlade u Vojvodini, izjavio je danas lider te stranke Aleksandar Vulin

Vulin je novinarima nakon obilaska Doma za decu i omladinu "Spomenak" rekao da Demokratska stranka ima način da izbegne formiranje koncentracione vlade, a to je da raspiše izbore i da sve zavisi samo od nje.

"Koncentraciona vlada se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << formira zato što sve u Vojvodini funkcioniše dobro, već zato što je jako loše i zato što je dosadašnji nacin fukcionisanja pokrajinske vlasti nije bio dobar", rekao je Vulin.

Prema njegovim rečima, da je pokrajinska vlast dobro radila, stranka koja ima apsolutnu većinu (DS) bi na republičkim izborima, kako je rekao, dobila bar sedam posto, a ne 5 posto poverenja građana.

"To su stvari koje očigledno moramo promeniti. Ovo nije stvar političke naklonosti i želje da se bude u bilo kakvoj koaliciji sa DS već potreba da se stvori vlada koja će pripremiti neke buduće izbore i vlada koja će zaustaviti propadanje Vojvodine", naglasio je Vulin.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Vulin: Podržaćemo koalicionu vladu u Vojvodini

Izvor: Blic, 21.Avg.2014

Pančevo - Poslanici Pokreta socijalista će podržati inicijativu Srpske napredne stranke za fomiranje koncentracione vlade u Vojvodini , izjavio je danas lider te stranke Aleksandar Vulin...Pančevo - Poslanici Pokreta socijalista će podržati inicijativu Srpske napredne stranke za fomiranje koncentracione...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.